vineri, 26 februarie 2021

Ce bani se mai fură în Mureș pe motiv taxe gunoaie. Despre taxa de salubritate pomană pentru Coralul mituitor nimic, DNA?!

Ce bani se mai fură în Mureș pe motiv taxe gunoaie. Despre taxa de salubritate pomană pentru Coralul mituitor la primării PDL nimic, DNA Târgu-Mureș?!

Interesant primul subiect, al doilea e obosit deja, după ședințe conduse de inculpatul Maior cu pomeni pentru Coral. Coral care era anchetat la Cluj-Napoca pentru mitele la primării PDL și cu percheziții la gașca maghiară a lui Florea din primăria inculpaților români din Târgu-Mureș. Și Coral care a făcut praf suta de mii de euro pentru biocide avizate pe 6 luni ale lui pește și ale Cojocului, hipoclorit ordinar pe străzi și iarbă, bani luați de escrocii din primărie de la ...Salubritate?!

 

 

https://www.msnews.ro/investigatie-majorarea-cu-pana-la-240-a-taxei-de-salubritate-in-judetul-mures-facuta-in-baza-unui-calcul-cu-date-falsificate-miza-65-milioane-de-euro/?fbclid=IwAR2esJ7lODPtMdM8T3-Dk9NwYHp6xb_iEO_TYYomJh3EnZ9W1o1edm_amb8

 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.