sâmbătă, 20 februarie 2021

Ce nu e în regulă cu declarația celui care reprezintă orașul în procesul cu lotul Florea-Maior, în 2019 și 2021?

Ce nu e în regulă cu declarația celui care reprezintă orașul în procesul cu lotul Florea-Maior, în 2019 și 2021?

Un domn de care nu s-a auzit până când a avut ghinionul să ajungă să reprezinte orașul cu banii luați de lotul Florea-Maior, pe club privat și cu datorii la stat. În 2019, deși ar fi lucrat în primăria inculpaților români din Târgu-Mureș, nu are completat un leu venit! Doar niște bani de la Interarms, adică magazin de arme, Beretta!

https://www.tirgumures.ro/daveref2019/Badea%20Bogdan%20-%20avere.pdf

În 2020 omul trece ceva bani de la primărie, 54355 lei!, plus voucher de vacanță din creditul de 250.000 de euro luat de primărie pentru alimentat cardul și plătit în 12 rate de bugetar, din norma de hrană. Omul în continuare cu proprietatea în Tulcea. Trecem la declarația din 2021: lipsă! E prea devreme?! Doar vreo 13 inși dintre angajații primăriei au catadicsit să-și completeze declarația!

P.S. Ca să nu se interpreteze, omul nu e de la firma favorită a inculpaților, nu e de la Lotus, aia vinde pistoale Glock polițiștilor de la Târgu-Mureș cu cele 12 clase obligatorii! Cum a vândut la cam toată gașca PDL! 

P.S.2. O sursă de încredere pune că omul a fost schimbat cu madam Buculei, cea care a trebuit să meargă la procesele găștii Florea-Maior  cu avocații deja plătiți prin primărie anterior, pe chestii de 2 lei, după distrugerea Energomur și ca escrocii să vândă 2000 de centrale, rahat parcă Lasprom, săracilor, pentru care rumânii cu dosare luaseră un credit de 6 milioane de euro plătit de târgumureșeni în prostia lor etnică obișnuită și care a permis mafie românească 20 de ani.

 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.