marți, 23 februarie 2021

Țara în care greva unor mineri e subiect și blocarea unui aparat funcțional de radioterapie de stat e non-subiect la Târgu-Mureș!


Țara în care greva unor mineri e subiect și blocarea  unui aparat funcțional de radioterapie de stat e non-subiect la Târgu-Mureș!

Va să zică, minerii suferă, dar un aparat de radioterapie e blocat în 15 martie 2021 de un an la Târgu-Mureș, spre bucuria Topmedului angajator sau fost angajator de inși  de la stat care concurează singuri și câștigă! Non-știre, privatul face ce nu vrea să facă statul și interesele obscure ale bugetarilor pot fi dezlegate de oamenii mai pricepuți să pună întrebări, să citească devizele, să caute tipare, abonații la banul public în ultimii 3 ani și legăturile de partid sau știute de dumnezeul fiecăruia.

P.S. Casa de asigurări de sănătate. Și asta instituția vieții la Târgu-Mureș, cu spume când nu se semna un card pentru câteva sute de lei, senină când vreun milion de euro e plătit la privatul Topmed care decontează cică și mai mult, pe același serviciu. Și vouă vă pasă de 20 de mineri?! Și ghici de ce nu intervin aleșii în Parlament și membrii în comisii de sănătate!

Foto Zi de zi, meseriaș din comisia de sănătate cu care participam la greve când eram studenți la universități diferite. El cu rudă nu putem spune unde, fără a face... concurență, iar alții din comisii de sănătate cu afinități, probabil, pentru cel de... sus.

 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.