joi, 18 februarie 2021

Escrocii din Consiliul Economic și Social calculează voucherele de vacanță din banii bugetarilor ca fiind cotă PIB!

Escrocii din Consiliul Economic și Social calculează voucherele de vacanță din banii bugetarilor ca fiind cotă PIB!

Pentru prostime, statul român vrea să ajute privatul să iasă din rahatul Horeca, adică firmele unora și pungași din partide, între care PSD. Se inventează voucherul de vacanță, pentru prostime, cadou. Ca să facă rost de bani statul împrumută 300 de milioane de euro de la băncile private și încarcă cardurile bugetarilor, cam un milion de proști neștiutori. Cum se plătește cardul? În 12 rate lunare, egale, de 145 lei plus o taxă de 145 lei, impozit. Prostimea plătește 1600 de lei pentru mizeria de 1450 lei. Ca să nu se prindă prostimea, banii se iau de pe fluturaș nu la vedere, să se simtă gibonul, ci se supraimpozitează noma de hrană, cu 41,5 la sută. Prostache se uită pe fluturaș, vede vreo 340 de lei brut norma de hrană pentru oamenii normali, nu sereiști, nu gașcă în uniforme și pensionare ca de retardat, pe la 40 de ani, din MAI și MAPN, habar nu are că banii care îi lipsesc lunar, ăia 145, au dispărut din norma de hrană, care a rămas mai mică decât pe vremea lui Boc, când era criză financiară mondială și scursurile PS nu inventaseră încă dublări și triplări de salarii pentru medici și asistenți, ca bugetarii să nu fugă din țară, deși fug doar cei care nu au pupat funcție și salarizarea la stat.  

P.S. Prostimea habar nu are de super-impozitare, la fel și așa-zișii ziariști și lătrăi pe facebookuri și siteuri, care inventează dușmanul bugetar care în realitate ajută scursuri din Horeca. Care, apropo, nu sunt de la toate firmele posibile, ci aleșii care s-au pus pe listă! Așa că Horeca asta mituită de PSD și PNL cu voucherele plătite de un milion de bugetari sunt infimi, față de numărul total de firme din domeniu. Așa că statul ar trebui, dacă tot dă ajutoare de stat și mite să le dea la cei care nu au beneficiat de pomana din banii din norma de hrană a bugetarilor!

P.S. 2 Loco, niște găinari permiteau cumpărături în alimentările controlate, exact cu voucherele de vacanță! Pentru că golănie etnică și nesimțire specifică?!

 

Neacordarea voucherelor de vacanță constituie o formă de accentuare a problemelor grave prin care trece HORECA. Măsura încetării acordării nu poate avea o susținere economică pentru că impactul bugetar este foarte mic, de doar 0,15% din PIB

 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.