luni, 15 februarie 2021

Mafia din Horeca continuă să amenințe pentru voucherele de vacanță plătite de fraierii de bugetari

Mafia din Horeca continuă să amenințe pentru voucherele de vacanță plătite de fraierii de bugetari

Doar 1450 per vită care nu și-a dat seama că voucherul de vacanță e plătit de prost chiar din banii lui, prin supraimpozitarea normei de hrană, la 41.5 la sută, hoție a descreieraților PSD și PNL. Și prostul a plătit 1600 de lei, pe un card care valora 1450 și a salvat escroci din Horeca, bandiți de partid cu hoteluri și restaurante și alți neterminați care plăteau la negru sau mizerabil angajații sau primeau de la mafioții din primării sute de mii de euro scutire, ajutor de... stat, pentru 2-3 locuri de muncă înființate temporar, de ospătar vara! Să ghicim, mafia din Horeca va obține alți 300 de mii de euro furați din buzunarele bugetarilor care nu mai au aproape de lor banii din norma de hrană sau mai bine zis mai puțini decât pe vremea crizei și a lui Boc? Pentru bugetarii normali, nu sereiști, paznici de pușcărie, polițai, jandarmi cu 12 clase, polițai cu doar 12 clase, speciile care sunt uneori slugi, în special la primării sau prin mite din bugetul local, prin inculpați cu dosare de corupție sau nu.

P.S. În Târgu-Mureș statul lua 250.000 de euro de la bănci private pentru a da bugetarilor și polițailor cu 12 clase din primărie. Bani pe care îi recupera în 12 luni, în 12 rate plus un impozit egal cu rata, așadar 13 rate și erau pe lista magică doar vreo 5 localuri, dintre care unul al unui ins din  PSD! Așadar, nu Horeca lua banii, ci gașca de partid care s-a înscris sau a fost înscrisă la pomană de la bugetarii furați de guvern! 

P.S. 2. DNA, cei care au refuzat voucherul au avut în continuare trași bani din norma de hrană, să se învețe minte proștii! Se poate verifica comparând veniturile la zile egale de lucru!

 

 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.