sâmbătă, 13 februarie 2021

Să ne... râdem cu întreținuții din banii privați de la bugetari, prin vouchere de vacanță

Să ne... râdem cu întreținuții din banii privați de la bugetari prin, vouchere de vacanță

Pentru că demenții PSD nu au zis și PNL a fost la fel de mizerabil ca hoții mândri că sunt scursuri etnice, populimea știe că voucherul e vacanță e ajutor în domeniu din banii statului, o mită dată bugetarilor și alte asemenea inepții de manipulare.

În realitate, hoții PSD și PNL au dat ajutorul pentru Horeca din banii bugetarului, obligat să își ia împrumut de la stat, plătit în 12 rate, plus TVA-ul și banii au venit direct din salariul total, din supraimpozitarea normei de hrană! Așadar, prostime, statul ia împrumut de la o bancă privată, să poată face bani privatul în România, cu o dobândă neștiută, statul îți dă banii pe card de vacanță, tu îi înapoiezi în 12 luni, ajutor de stat pentru PRIVAȚII Horeca din banii fraierilor BUGETARI. Banii respectivi nu sunt cum spun ăștia mai jos bani care generează nu știu ce porție din PIB, pentru că lăsând norma de hrană neatinsă făceau bani și PIB de la  alți privați, gen restaurante, alimentări, hiper-marketuri, magazine de cartier, ba erau folosiți prin tichete de masă și la schimburi în natură pentru unele bunuri, nu doar în piață! Având azi norma de hrană în realitate mai mică decât pe vremea lui Boc, la supraimpozitarea jegurilor PSD, de 41,5 la sută, cel mai mare impozit din România pe persoană fizică!, bugetarul a mâncat mai puțin și mai prost. Dar asta nu o spun hoții PSD și PNL și ratații din Horeca. Iar fraierilor cărora li s-au tăiat bani din norma de hrană, pentru a se plăti voucherele pe care le-au refuzat: mergeți la DNA!

P.S. Un polițist umflă în continuare norma de hrană de 900 de lei. Dacă statul îi ia cei 145 rata pentru voucher de vacanță ăsta rămâne cu vreo 750 de lei brut! Un bugetar normal, care nu e forță de represiune, urmărire sau de menținerea ordinei publice ia vreo 340 minus 145, 200 de lei brut, pentru o lună, mai puțin decât pe vremea lui Boc, care era și în timpul crizei mondiale. Asta înseamnă demență la statul român, dă bani la instituții pentru a nu fi deranjat și a se folosi de poliții, securități și alte mizerii cu pensionări la 47 de ani, exact ca pe vremea comuniștilor. Iar în țară diverși escroci cu dosare penale au reușit ei mituirea polițiilor cu cadouri din bugetul local, luate de fazanii ăia.   Cu ce te face  altfel mai șmecher școala destul de puțină sau zero peste cea obligatorie și uniforma?

 

Hotelierii și agențiile anunță primele efecte negative ale dispariției voucherelor de vacanță. Un studiu realizat de ASE București scoate la iveală că : “Un leu investit în voucherele de vacanță generează 0,51 lei la PIB-ul României”

https://republica.ro/ce-s-a-intamplat-la-cateva-ore-dupa-ce-guvernul-a-anuntat-ca-renunta-la-voucherele-de-vacanta-pentru-bugetari

 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.