sâmbătă, 6 februarie 2021

Românii și maghiarii au furat cu nesimțire și la LPF, doar în orașul hoției, Târgu-Mureș

Românii și maghiarii au furat cu nesimțire și la LPF, doar în orașul hoției, Târgu-Mureș

Cum UDMR a votat mereu pentru inculpați, mai puțin când nu au vrut retardat sau bani de cheltuit pe jegurile de afaceri pomană etnică pentru români, nici o surpriză că cele 5-6 afaceri din ultimii 20 de ani din orașul hoției românești au fost o pomană firavă pentru UDMR, vatra Românească, secția maghiară, cum ar veni. Și ai dat banii fraierilor și la avocați, avocați care apără și inculpații români și primăria și DNA și curtea de conturi nu s-au prins... deocamdată. La fel șl cu ajutoarele inculpaților pentru poliții nesimțite, bani luați din buget după dosarele penale din dragoste pentru uniforme, sereiști și cu speranța protecție la parcat aiurea sau denunțuri calomnioase depuse la... sponsorizați!

P.S. Foarte bun materialul, de la o instituția al cărui redactor șef a fost somat de primăria lui Florea cu poliția sponsorizată de inculpat, într-un șantaj nereușit, ca să i se închidă gura ziaristului.

P.S. 2 Legătura magică cu inculpatul, de la fotbalul de partid și plătit ilegal din banii publici, de escroci cu datorii la stat, până la județ de origine. 

 

https://www.msnews.ro/definitiv-dupa-5-ani-instantele-de-judecata-au-decis-institutia-in-care-udmr-l-a-impus-sef-pe-csiki-zsolt-a-prejudiciat-bugetul-orasului-targu-mures/?unapproved=2909&moderation-hash=9f3e9d5c1f2d506cab98c5820900f852#comment-2909

 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.