miercuri, 1 februarie 2012

Combaterea discriminării s-a sesizat de mesajul nazist de pe blogul unui parașutat în Prefectura Mureș

Combaterea discriminării s-a sesizat de mesajul  nazist de pe blogul unui parașutat în Prefectura Mureș
Este cunoscută postarea unui angajat al statului român, cu salariu de lux față de amărâții care nu au ca el carnetul de partid portocaliu. După ce a luat-o pe ulei acum vreo 2 ani cu presa, deh, că el e bărbat și face ceva presei, musiu Munteanu, intrat în prefectură foarte convenabil, după ce Florea a câștigat alegerile și după ce a făcut sondajul aproape perfect la urne care îl dădea câștigător pe Florea (ca răsplată, probabil, pentru că în partid era de mai demult), insul a scos-o în stil mare pe Facebook. Desigur, fiind mână în mână cu cel de la putere și cu nevasta angajată la stat și adunând împreună 80.000 de lei la rubrica venit anual încasat, omul s-a dat mai rotund și mai bine mirositor decât protestarii de pe stradă. Rămâne ca cei de la combaterea discrimării, care s-a mai sesizat și la alte prostii ordinare de pedeliști (gen țigancă împuțită), să își facă treaba și să aplice sancțiunile cuvenite, în eventualitatea descoperirii că omul a luat-o puțin pe câmpi (nu pe câmpul muncii).
Comunicat de presa referitor la mesajul postat pe Facebook de dl. Mircea Munteanu
adaugat la 20.01.2012
categoria Comunicate de presa
In data de 20.01.2012, in urma articolelor aparute in presa, Consiliul National pentru Combaterea Discriminarii s-a autosesizat cu privire la mesajul cu caracter discriminatoriu ("Arbeit macht frei (Munca te face liber - n.r.) - asta sa inteleaga protestatarii"), postat pe pagina personala de Facebook a directorului de cabinet al Prefecturii Mures, dl. Mircea Munteanu.
CNCD va analiza situatia de mai sus sub aspectul prevederilor art. 2 alin. (1) si art. 15 din O.G. nr. 137/2000 privind prevenirea si sanctionarea tuturor formelor de discriminare, cu modificarile si completarile ulterioare, referitoare la un posibil comportament discriminatoriu care a avut ca scop sau a vizat  atingerea demnitatii umane.
Conform procedurii interne de solutionare a petitiilor si sesizarilor a institutiei, urmeaza indeplinirea actelor procedurale de citare a partilor. Ulterior, Colegiul director al CNCD va adopta o hotarare cu privire la aspectele mai sus mentionate.
Birorul de Comunicare si Relatii Publ

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.