luni, 13 februarie 2012

DD descoperă poporul…OTV!


DD descoperă poporul…OTV!
Nebunii de la OTV nu se simt mai bine și descoperă poporul…OTV. Desigur, după poporul…oltean, celebru și pe care l-am și remarcat pe acest blog (3 octombrie, ora 20.44: Începută la Timișoara, revoluția poporului continuă în inima Olteniei. Ciocoii olteni se tem de vizita lui Dan Diaconescu  și încearcă s-o oprească. Poporul oltean s-a trezit și vrea schimbarea clasei politice actuale. Se aprinde Oltenia!). De data aceasta nebunii titrează: DD împreună cu poporul OTV continuă și azi să-i ajute pe sinistrații din zăpadă. Pe când DD și postul său de propagandă nebăgat în seamă de CNA, pentru că legea e pentru proști, nu-i așa?,  vor descoperi și poporul de la coada farmaciei, poporul celor care se șterg cu mâna stângă la fund și poporul angajaților la Salubritate care beau o bere în fiecare zi de joi, după ora 20?!

Un comentariu:

 1. Poporul otv impreuna cu dd sunt simbioticii lui traian basescu si se sustin reciproc din umbra.DD ne arata la tv-sa catusele de trei zile, opozantii comunismului le-au purtat cate 1-2 decenii,si nu le-a mai aratat.
  Schema telenovelica vizeaza restauratia,pentru aceasta se foloseste de minciuna, scheme, falsificarea istoriri,ceea ce se vad, pentru cine vrea sa le vada, din actiunile sale astfel: 1.ura si nedreptatea fata de casa regala,in special fata de m.s. regele Mihai, ceea ce este specific lui Basascu, dar nici odata fata de printul Paul,finul.N-ar fi exclus sa ne trezin cu o monarhie de tip Paul si Lia de
  Rominia 2.Megalomania,tendinta de a acapara totul pentru sine,vezi legea Cojocaru pe internet,incidentul cu presedintele filialei otv de la Buzau care a fost schimbat abuziv,au fost arse portetrele lui dd, insemnele otv.
  3.schema imbogatirii fiecarui cetatean care este un fel de: "vedeti voi caprelor mugurii aia ai vostri or sa fie"...dar peste 10 ani,daca mai traiti.Atunci insa se ridica altii,cei mici de azi.
  4.Intreprinderile furate, sau privatizate,sunt prezentate de catre dd ca marile realizari ale lui Ceausescu.
  Nu este adevarat,pentru ca toate au fost realizate prin munca salariatillor de atunci, pensionarii de azi, prin contributia baneasca a intregului popor,sub conducerea megalomana a lui Ceausescu care ne cerea:"MAI PUNETI O HAINA PE VOI, MAI FACETI O GAURA LA CUREA."
  5.justitia reformata de DD este o parte buna a proiectului de guvernare.
  Activtate dl-ui dd il tradeaza ca pe un cripto-comunist, asa ca sa ne scturam de domnia sa precum cainele de apa.
  O idee este clara:vreme guralivilor a plangiilor a hotilor a impostorilor a trecut. Vine vremea MONARHIEI.

  RăspundețiȘtergere