miercuri, 22 februarie 2012

Munteanu a învătat că citatele fasciste îți aduc amendă de 1000 de lei! Directorul de cabinet de prefectură Mureș a fost condamnat în unanimitate. Urmează să fie verificate afirmațiile prefectului vis-a-vis de rromii care se înmulțesc și ne... vor domina?!


Munteanu a învătat că citatele fasciste îți aduc amendă de 1000 de lei! Directorul de cabinet  de prefectură Mureș a fost condamnat în unanimitate. Urmează să fie verificate afirmațiile prefectului vis-a-vis de rromii care se înmulțesc și ne... vor domina?!
Combaterea Discriminării nu doarme, cum puteam aprecia după slabele reacții la unele tâmpenii naziste sau fasciste de bugetari cu minți odihnite (Munca te face... prost) sau după reacții rasiste de minoritari care se iau de alți minoritari. Iată ce scrie instituția pe siteul său:


Decizie CNCD in dosarul privitor la mesajele dlui. Mircea Munteanu
adaugat la 22.02.2012
categoria Comunicate de presa

Ca urmare a autosesizarii Consiliului din data de 20.01.2012, cu privire la mesajul cu caracter discriminatoriu "Arbeit macht frei (Munca te face liber - n.r.) - asta sa inteleaga protestatarii", postat pe pagina personala de Facebook a directorului de cabinet al Prefecturii Mures, dl. Mircea Munteanu, Colegiul director a constatat, cu unanimitate de voturi, ca s-au incalcat prevederile art. 2, alin. 1 si art. 15 din O.G. 137/2000 privind prevenirea si sanctionarea tuturor formelor de discriminare, republicata si a sanctionat reclamatul cu amenda contraventionala in cuantum de 1.000 lei.

Fapta constituie o propaganda nationalista care aduce atingere demnitatii umane si creeaza o atmosfera degradanta, umilitoare si ofensatoare indreptata impotriva grupului de protestatari, asemenea comunitatilor care au fost afectate de regimul si doctrina fascista de-a lungul istoriei.

Hotararea Colegiului director al Consiliului National pentru Combaterea Discriminarii va fi redactata si comunicata reclamatului in termen de 15 zile de la adoptare, conform legii.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.