luni, 20 februarie 2012

Șmecherașii din primăria Târgu-Mureș au mai pus de o afacere de imagine electorală și pe bani publici: un fel de studcard pentru preșcolari și școlari amatori de înot!


Șmecherașii din primăria Târgu-Mureș au mai pus de o afacere de imagine electorală și pe bani publici: un fel de studcard pentru preșcolari și școlari amatori de înot!
După obiceiul cunoscut, șmecherașii de partid din primăria Târgu-Mureș nu puteau rata anul electoral și pentru aceasta au pus de încă o mică afacere pe firme private și pe bani publici, cu țintă și spre imaginea mai bună în vederea alegerilor. Orașul în care pramatiile de la pdl au inventat Studcard în an electoral, ca studenții să se plimbe cu autobuzul gratuit sau cu abonament subvenționat din bani publici, în folosul unei firme de partid (asociata Siletina), orașul în care profesorii primesc tichete cadou în campanie electorală (vezi 2009) și în care pungașii de partid aduc loc de divizie secundă de fotbal, în penultima zi de campanie electorală, de la primar PDL din Sânnicolau Mare, are o nouă afacere de imagine pentru alegeri și de decont pe firme abonate. Primăria lui Florea, care a cheltuit  200.000 de euro bani publici pe un balon luat prin Asociatia Protecting People (asociație înființată acum 7 luni și care a primit 250.000 de euro deja prin afacerile cu primăria lui Florea!), marșează pe cursuri înot. Costul acestora - o nimica toată – 90 de lei pentru două luni.  Dar iată cum sună un act trimis părinților de primăria Târgu-Mureș și semnat doar de Florea și nu și de ceilalți viceprimari, dovadă că se vroia doar imaginea pe Florea și nu pe Maior, cel dovedit ca ocupant ilegal al fotoliului de viceprimar prin sentința recentă, dar care e ținut de partid în brațe până la ziua judecății:
Bazinul olimpic acoperit din Weekend asigură toate condițiile pentru practicarea înotului, prin organizarea unor cursuri de inițiere pentru preșcolari și școlari antrenați de instructori de specialitate. Costul unui antrenament este de 3 lei, costul total fiind de 90 de lei. Transportul de la unitatea de învățământ la bazin și retur este ASIGURAT de Primăria Târgu-Mureș GRATUIT! Ca noutate în domeniu, vă informăm că SIGURANȚA COPILULUI Dvs. Pe întreaga durată a cursurilor de înot ESTE GARANTATĂ, fiind monitorizată permanent prin CAMERELE DE SUPRAVEGHERE DIN INCINTA BAZINULUI, acestea putând fi accesate, în direct, de la domiciliu sau locul de muncă prin intermediul siteului Primăriei Târgu-Mureș.
Așadar, șmecherașii de partid ai banului public vor să muncească în anii preleectorali și electorali. Pentru acesta au cumpărat, anul trecut, balon acoperitor, cu 200.000 de euro pe firmă înființată cam atunci, se laudă că transportul elevilor la școală și până la școală este gratuit pentru copil (dar, în realitate, decontat din bani publici, după exemplul Studcard sau abonamente pentru oameni în vârstă. Șmecherii au pus, deci, bazele unui fel de Studcard pentru preșcolari și școlari. Dumneavoastră plătiți 3 lei pe oră cursul, vi se mai iau 4 lei (bilet dus-întors) din bugetul local pentru așa-zisa gratuitate pe firma cu care a intrat Maior în primărie, iar niște șmecherași pun camerele de supraveghere, desigur, doar din bani publici, de alte mii de euro, probabil și spre bucuria pedofililor. Dacă mai adăugăm că scrisorile de  înștiințare au fost trimise prin Poșta Română (ca pedelistul Eugen Crișan aduce ceva la bunăstarea instituției), avem imaginea unei alte afaceri pe bani publici și pe firme private, dintre care unele abonate la mila primăriei. Dar dacă tot suntem la capitolul băieți deștepți din primărie, poate ne spun mai-marii cum e cu procesul acela pierdut cu firma lui Moga, inclusiv pe executare silită, pentru reparațiile la bazinele de la Weekend și cine sunt vinovații din PNȚCD, UDMR, PDL, care au reușit să facă bugetul local mai slab cu aproximativ un milion de euro. Pe ce pariem că șmecherașii nu vor sufla nimic despre poveste în campanie, urmărind doar să-și proslăvească conducătorul iubit cu idei de afaceri în ani de criză pe banii noștri și pe firmele abonate?! Hai, sictir, populație, aici e Târgu-Mureș și trebuie să acceptați toate șmecheriile românilor?

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.