duminică, 19 februarie 2012

După șef de cabinet cu citat nazist prefect de Mureș cu mesaj rasial !


După șef de cabinet cu citat nazist prefect de Mureș cu mesaj rasial !
Un binevoitor mi-a atras atenția, după circul cu șeful de cabinet Munteanu, cel cu nevasta angajată la stat și el aterizat în funcție politică taman după un sondaj care îl scotea pe Florea câștigător și la ieșirea de la urne (CV-ul pentru intrarea pedelistului în prefectură?!), că nici prefectul de Mureș nu are orientări prea naturale! Citiți următoarele, din ediția publicată a ziarului Adevărul, din 8 februarie 2012, sub semnătura lui Alexandru Ramadan: Rromii sunt din ce în ce mai mulți. Prefectul a reacționat imediat după comunicarea datelor statistice și a afirmat că în România nu există o politică foarte clară în ceea ce privește fertilizarea: La recensământul anterior, cel din 2002, populația romă din județul Mureș era de aproximativ 7 la sută (în 1992 era de 5,7 la sută  / n.r.). Ate state susțin o politică de fertilizare, asigură tratament de fertilizare gratuit. Noi nu avem o astfel de politică națională. Nu spun că e bine sau rău, dar țineți cont că predicțiile legate de demografie demobstrează  că, în următorii 50 de ani, și românii, și maghiarii, vom ajunge minoritari pe aceste meleaguri, vom fi dominați de etnia romă, a afirmat prefectul Marius Pașcan.
Recitiți și poate tragem o concluzie împreună, pe baza fricii prefectului că vom fi dominați de etnia romă, de parcă aceasta e ceva boală, nu consecința faptului că românii nu fac copii accidental, nu pot face copii sau nu vor să facă copii! Și cum vine asta, statul să asigure politică de... fertilizare? Am înțelege dacă am fi pe vremea lui Ceaușescu, când exista un plan politic de gen, dar cum vine asta fertilizare la români și maghiari, pe criterii rasiste, pentru a egala sau a depăși numărul romilor care se înmulțesc natural și exagerat?!  Și cum e cu... filosofia moralei, când tu te iei de fertilitatea altora, visezi proiecte de fertilizare a românilor și maghiarilor, dar nu (prea) contribui la creşterea etniei tale?!
Obsesiile rasiale ale insului amintit nu sunt de ieri, de azi, omul de casă a lui Florea declarând de 1 decembrie: Totodată, Paşcan a avertizat că românii au un spor natural negativ. "Ţineţi cont că România are un spor demografic negativ, ţineţi cont că predicţiile legate de demografie demonstrează că, în următorii 50 de ani, şi românii, şi maghiarii, vom ajunge minoritari pe aceste meleaguri, vom fi dominaţi de etnia romă", a afirmat el. (http://www.gandul.info/news/prefectul-de-mures-marius-pascan-in-urmatorii-50-de-ani-si-romanii-si-maghiarii-vor-fi-dominati-de-etnia-roma-9022133). Combaterea discriminării, te sesizezi sau îi amendezi doar pe fraierii care strigă contra romilor pe stadioane sau te mişti doar când preşedintele nostru ameţit taxa o jurnalistă ca...ţigancă împuţită ?

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.