luni, 3 octombrie 2016

Alte pomeni electorale de la banditul din PNL și primăria hoțiilor etnice târgumureșene?



Alte pomeni electorale de la banditul din PNL și primăria hoțiilor etnice târgumureșene?
Pentru că vine 5 octombrie ca zi a educației și cum banditul PNL de primărie Târgu-Mureș a mai cheltuit banii publici și a dat mită pe porcii lui români și scursurile pupincuriste, atenție DNA Târgu-Mureș:
1.     Mita în campania lui Băsescu, prin pedelistul de la gunoiul IȘJ Mureș, cu dedicație pe hipermarket Real. 200.000 de euro furați din banii publici, ilegal, cu dedicație pe un anumit magazin, Consiliul concurenței s-a făcut că nu știe hoția bulibașei.
2.     Mită în pre-campanie, 1700 de profesori cărați să mânânce și să bea gratis, la gunoiul Țerbea. Hoție cu dedicație a bastardului  pentru scursura etnică.
3.     Burse în campania banditului pentru locale, cum spun părinții, bani furați pe Cupa liceelor, cu retardatul lui Florea furând și acești bani pe ASA și gunoiul Joma. Cel puțin 100.000 de euro pentru gunoiul Joma și retardatul sectant și pe PFA.

Consiliul concurenței nu s-a băgat, escrocul a folosit banii publici în campania pentru Băsescu. Hoție etnică a porcului PDL Mureș! Peste 700.000 de lei pentru escroc și candidatul lui!

DNA, ia escrocul rămas în primărie după ce rahatul lui a plecat și verifică cum se ia mită pentru 1600 de cadre didactice! Atenție, hoțul a dat mită și în campania pentru Băsescu, celebrele tichete 150 de lei cu dedicație pentru Real! DNA, luați și descreieratul respectiv pentru noua dedicație și hoție pe restaurantul porcului decedat Țerbea!
Primarul Dorin Florea, alături de cadrele didactice cu prilejul Zilei Internaţionale a Femeii
Luni, 07 Martie 2016 12:51 | Imprimare | Email
Marime text:
Complexul „President” din Tîrgu Mureş a fost gazda întâlnirii dintre cadrele didactice din localitate şi reprezentanţii Primăriei municipiului. Întâlnirea, la care au participat peste 1.600 de profesori, a fost organizată cu prilejul Zilei de 8 martie, Ziua Internaţională a Femeii. „Doamnelor şi domnilor învăţători şi profesori, doresc să vă transmit că aveţi o mare responsabilitate, aceea de a-i educa şi învăţa pe copiii noştri şi de aceea vă cer exigenţă maximă pentru că aceşti copii reprezintă viitorul României. Dragi elevi, vă sfătuiesc să învăţaţi, să-i aveţi repere pe înaintaşii noştri şi nu pe cei care se perindă zilnic pe la televizor şi cred că ne reprezintă, cei care seamănă ură şi dezbinare, iar dumneavoastră stimaţi părinţi, fiţi alături de copii, educaţi-i şi îndrumaţi-i aşa cum au făcut şi părinţii dumneavoastră, cu dragoste şi responsabilitate”, le-a transmis primarul  Dorin Florea, celor prezenţi la festivitate. Pe tot parcursul manifestării primarul Florea a fost însoţit de consilierul său personal, Claudiu Maior.
Biroul de presă al primăriei

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.