sâmbătă, 15 octombrie 2016

Pentru prostovanii sereistului Bretfelean și manipulatorii cu mizerii sereiste în campania jegului din primăria Târgu-Mureș, mai citiți și altceva, decât integrame și cărți de joc!



Pentru prostovanii sereistului Bretfelean și manipulatorii cu mizerii sereiste în campania  jegului din primăria Târgu-Mureș, mai citiți și altceva, decât integrame și cărți de joc!
Contextual, a fost identificat şi sancţionat contravenţional numitul K.Z.A., cu amendă în cuantum de 500 lei, care deţinea în creştere şi întreţinere un număr de aproximativ 15 porci într-o cocină amplasată la mai puţin de 10 metri de uşile şi ferestrele imobilelor locuite, fapt ce contravine prevederilor art. 14 din actul normativ susmenţionat.

DIRECTOR EXECUTIV
Poliţia Locală Tîrgu Mureş
Valentin-Constantin Bretfelean

Bandiții lipitori de autocolante cu vandali imaginați de bețivanii pistolari, cu steaguri maghiare și altele de gen și duhoare SRI, am numit poliția cretină și locală Târgu-Mureș, ar trebui să pună mâna să citească... legi. Dacă tot se laudă cum găsesc porci la distanță de 10 metri de uși și ferestre. Pentru bețivanii  vulturului albastru: 
Codul rutier și legislația care prevede că se intrezice parcarea la mai puțin de 25 metri înainte și după treceri de pietoni semnalizate, sensuri giratorii. Cum jegul din primărie a făcut locuri de parcare ilegală, pentru Horațiu Moldovan dedicație, insul care ia bănuții la tras linii pe asfalt, aceste locuri sunt ilegale și oricine poate da în judecată jegul bronzat și dement din executiv și leprele lui  sereiste sau nu din poliția locală, pentru abuz în serviciu și furt banii publici.

Tot pentru bețivanii vulturului albastru, atenție la normele Ministerului Sănătății, cu interzis parcarea lângă geamurile blocului.  Bandiții lui Florea în uniformă au făcut parcări pe… trotuar, la 3 metri de geamuri,  cu vopseaua decontată pe Horațiu Moldovan. Hoții au furat banii  publici și au încălcat și normele MS. Le trebuie hoților români un proces și gata. Orice HCL sau decizie a dementului etnic din primărie nu trece de o lege națională sau normă de sănătate. Dar prostovanii lipitori în campania bastardului PNL se fac că nu  știu nimic!
http://www.mediafax.ro/social/ordin-al-ministerului-sanatatii-parcarile-de-bloc-la-cel-putin-cinci-metri-de-ferestre-repararea-masinii-in-parcare-interzisa-12636438

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.