marți, 25 octombrie 2016

Bandiții lui Florea mulțumesc…sponsorilor. Care sunt serviți, ca Aquaserv, cu dedicații de la borfaș, de milioane de euroBandiții lui Florea mulțumesc…sponsorilor. Care sunt serviți, ca Aquaserv, cu dedicații de la borfaș, de milioane de euro
Apa nu mai e scumpă când nu e maghiarul, ci românașul colorat de Florea în culorile partidului care trebuie și când banditul face investiții de milioane de euro pe contorizare și concesionarea pentru Aquaserv sare și Aquaserv cu banul. DNA nu pricepe firmele care dau pomană primăriei după ce primăria le dă lor pomană. Să zică DNA cum se numește asta, mită, peșcheș, taxă de protecție, prostie etnică, cretinism sadea. Pentru DNA, căutați și sponsorizările unor nimeni pentru ajutoare de stat, pentru concerte Iglesias și zile târgumureșene și căutați mituiții. În cazul Coral, retardatul cu fotbalul și directoarea bilingvă.MULŢUMIM AUTORITĂŢILOR LOCALE, SPONSORILOR ŞI TÂRGUMUREŞENILOR!
Marţi, 25 Octombrie 2016 14:57 | Imprimare | EmailMarime text:Desfăşurarea celei mai importante sărbători a toamnei, „Simfonii de toamnă – Zilele culturale târgumureşene, ediţia 2016, în perioada 19 – 23 octombrie a.c., s-a dovedit a fi o reuşită pentru organizatori, ca şi pentru toţi cei implicaţi. Participarea locuitorilor oraşului ne îndreptăţeşte să considerăm că suita manifestărilor care au avut loc în Parcul Municipal, Cetatea Tîrgu Mureş, Palatul Culturii şi Centrul Cultural „Mihai Eminescu",  s-a dovedit încununată de succes. Intervenţia promptă şi decisă a organelor de ordine, măsurile de prevenire privind tulburarea ordinii şi liniştii publice, angajate în toate zonele de desfăşurare a evenimentelor, au făcut ca aceste manifestări să aibă parte de climatul necesar privind siguranţa publică.

Primăria municipiului Tîrgu Mureş adresează mulţumiri, în acest sens, Inspectoratului Judeţean de Poliţie Mureş, Poliţiei municipiului Tîrgu Mureş, Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Mureş, Grupării Mobile de Jandarmi Tîrgu Mureş, ISU Mureş, S.M.U.R.D., Poliţiei Locale Tîrgu Mureş şi tuturor celorlalte instituţii implicate, pentru sprijinul acordat în organizarea manifestărilor.  Nu în ultimul rând, mulţumiri sponsorilor care au susţinut acţiunile organizate de municipalitate.

Tuturor celor care au contribuit la reuşita acestei ediţii a „Simfoniilor de Toamnă" le adresăm mulţumiri. Ne exprimăm încrederea că vom colabora la fel de bine şi în continuare, în interesul bunăstării municipiului Tîrgu Mureş şi pentru confortul locuitorilor săi.

Serviciul de relații publice interne și internaționale

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu