marți, 18 octombrie 2016

Bandiții lui Florea încearcă o nouă pomană pe gunoiul etnic și insolvent Salubriserv. Cel prins de Curte de conturi cu sute de mii de euro furate de bastardul din primărie pentru iubitul lui pușcăriaș Țerbea și duduia lui amatoare de elicopterisme!



Bandiții lui Florea încearcă o nouă pomană pe gunoiul etnic și insolvent Salubriserv. Cel prins de Curte de conturi cu sute de mii de euro furate de bastardul din primărie pentru iubitul lui pușcăriaș Țerbea și duduia lui  amatoare de elicopterisme!

C O N V O C A T O R



În conformitate cu  Dispoziţia Primarului nr.  2.983  din data de  17  octombrie  2016, se convoacă  şedinţa  extraordinară a Consiliului local municipal Tîrgu Mureş, care va avea loc  vineri, 21 octombrie 2016, orele 1200, la sediul  Municipiului Tîrgu Mureş din Piaţa Victoriei, nr. 3, sala 45,   cu următoarea,



O R D I N E    D E    Z I :



1. Proiect de hotărâre privind modificarea tarifelor de salubrizare pentru municipiul Tîrgu Mureş.



P R I M A R ,
dr. Dorin Florea


TVM ZICERE:
Descinderi ale procurorilor Direcţiei Naţionale Anticorupţie la sediul societăţii Salubriserv Tîrgu Mureş, care asigură colectarea gunoiului menajer şi deszăpezirea în Tîrgu Mureş. Informaţia a fost confirmată de cei din conducerea firmei care au precizat că procurorii au ridicat mai multe documente.
Miercuri după amiază,  procurorii DNA au descins la sediul operatorului de salubritate şi deszăpezire din Tîrgu Mureş, Salubriserv SA.  Directorul firmei, Sorin Moldovan,  a confirmat pentru TTM faptul că procurorii au efectuat o serie de verificări şi că au ridicat nişte documente. Însă rămâne necunoscut motivul.
În luna februarie 2012, Salubriserv a intrat în procedura de reorganizare judiciară Tot atunci a pierdut o parte din utilaje în urma unei executări silite din cauza datoriilor înregistrate la bugetul de stat. Mai exact, au fost vândute la licitaţie 23 de utilaje şi maşini ale Salubriserv în valoare de 1,6 milioane de lei. Însă, datoriile firmei, potrivit bilanţului fiscal pe 2013, se cifrează la peste 43 de milioane de lei.
În şedinţa ordinară de Consiliu Local Tîrgu Mureş din 26 martie 2013 a fost prezentat  Raportul comisiei de analiză a contractelor încheiate de Municipiul Tîrgu Mureş în domeniul transportului local, salubrităţii şi parcărilor publice.
Raportul privind contractul de delegare a gestiunii serviciului de salubrizare a cuprins  neregulile constatate de Curtea de Conturi, nereguli care au fost prezentate în şedinţă de către fostul viceprimar Ionela Ciotlăuş.
 “Raportul Curţii de Conturi pentru anii 2009-2011 constată faptul că s-a creat un prejudiciu bugetului local prin angajarea unor plăţi nejustificate din bugetul local către SC Salubriserv SA prin achiziţionarea de eurocontainere şi europubele în valoare de 617.000 lei şi linie tehnologică de selectare deşeuri în valoare de 1.924.000 lei. Astfel, se constată o suprapunere de achiziţie efectuată de Primărie cu o execuţie a unor investiţii ce cad în sarcina exclusivă a concesionarului.
Contrar prevederilor contractuale începând cu anul 2009, Primăria Tg. Mureş nu a întreprins măsuri pentru recuperarea contravalorii investiţiilor nerealizate de Salubriserv în primul an de contract (2008). Investiţiile nerealizate de către Salubriserv însumează 450.000 euro, constând în construirea a 10 platforme pentru colectare selectivă, construirea a 2 platforme de compostare, achiziţionarea a 40.000 de europubele de 80 litri în valoare de 1.520.000 euro”, se arată în procesul verbal al şedinţei din 26 martie 2013, postat pe site-ul Primăriei Tîrgu Mureş. Vom reveni pe marginea acestui subiect.
  Primăria municipiului Tîrgu Mureș informează târgumureșenii de existența unui serviciu al Salubriserv suplimentar și gratuit de strângere a deșeurilor, de care pot beneficia toți locuitorii apelând numărul de telefon 0265-250.760. ”Renumele municipiului Tîrgu Mureș, ca fiind unul dintre cele mai curate municipii din România dorim să fie păstrat și în continuare. Un oraș curat este un oraș civilizat! Tocmai de aceea, dorim să îi anunțăm pe târgumureșeni de existența acestui serviciu suplimentar, pus la dispoziția locuitorilor de Salubriserv. Prin achiziția unei autospeciale performante de strângere a resturilor, a deșeurilor de pe raza municipiului, târgumureșenii vor beneficia, gratuit, în intervalul orar 7.30- 19.30, în fiecare zi a săptămânii, de acest serviciu, odată ce îl vor solicita, apelând numărul de telefon 0265-250.760.”, a declarat viceprimarul Claudiu Maior.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.