marți, 18 octombrie 2016

Aquaserv, apa prea scumpă, sponsorizează interesele banditului din Primăria Târgu-Mureș. Cel cu citatul și interesele penale pe distribuție în buzunarele borfașilor români din camarilă!Aquaserv, apa prea scumpă, sponsorizează interesele banditului din Primăria Târgu-Mureș. Cel cu citatul și interesele penale pe distribuție în buzunarele borfașilor români din camarilă!
Atenție, DNA, Aquaserv sponsorizează concerte, adică aduce bani la primăria nebunului cu apa în Târgu-Mureș e prea scumpă! După modelul escrocilor care se fac că sponsorizează Iglesiași și zile târgumureșene sau FCM/ASA. Atenție la ceea ce poate mirosi a mită! Când sare Aquaserv cu sponsorizare primăria banditului care îi face un cadou? Exact după pomana porcului:
Compania AQUASERV S.A. alături de Primăria municipiului Tîrgu Mureş şi Asociaţiile de Proprietari, va încheia un protocol pentru implementarea contorizării individuale a serviciilor de alimentare cu apă potabilă şi canalizare, în zona sa de operare.

Costurile investiţiei vor fi împărţite între semnatarii acestui protocol, astfel:

Primăria municipiului Tîrgu Mureş, în urma aprobării de către Consiliul Local Tîrgu Mureş a investiţiei, va finanţa sistemul de distribuţie pe orizontală în interiorul blocurilor de locuinţe, pe care îl va concesiona apoi către Compania AQUASERV pentru operarea serviciilor.

Compania AQUASERV va suporta investiţiile de construire a branşamentelor individuale pentru fiecare apartament, inclusiv montarea unor contoare de branşament cu o precizie ridicată, în baza cărora vor fi facturate serviciile de alimentare cu apă potabilă şi canalizare.

Locatarii din blocurile de locuinţe vor suporta la rândul lor, costurile modificării instalaţiei interioare din apartamentele ai căror proprietari sunt.

Condiţia obligatorie pentru implementarea acestui protocol este ca, fiecare Asociaţie de Proprietari să obţină acordul individual al tuturor proprietarilor în acest sens. Principiul de alocare a fondurilor va fi identic cu cel utilizat la anveloparea blocurilor, ceea ce înseamnă că sumele vor fi acordate în ordinea depunerii documentaţiei corespunzătoare.

„Am decis, alături de directorul companiei Aquaserv, să demarăm unul din cele mai îndrăzneţe proiecte: contorizare individuală. Dorim să implementăm un proiect prin care să se pună contor la fiecare apartament pentru că numai aşa va ştii fiecare exact, cât a consumat şi cât  are de plătit. Totodată, adresez invitaţia către preşedinţii Asociaţiilor de Locatari din Tîrgu Mureş, să participle la o discuţie în vederea realizării acestei iniţiative, întâlnire ce va avea loc vineri, 27 mai 2016, ora 18.00 la Centrul Cultural Mihai Eminescu din Tîrgu Mureș", a declarat primarul municipiului Tîrgu Mureş, Dorin Florea.

Primăria Municipiului Tîrgu Mureş
şi
S.C. Compania AQUASERV S.A.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu