sâmbătă, 22 octombrie 2016

Slugoii lui Florea fac gaură în bugetul local, cu escrocheria plată din bani publici pentru reparații bloc privat, cheltuire bani publici pentru mansarde pe firmele bandiților lui Florea, închiriere mansarde la preț modic pentru bandiții lui Florea!Slugoii lui Florea fac gaură în bugetul local, cu escrocheria plată din bani publici pentru reparații bloc privat, cheltuire bani publici pentru mansarde pe firmele bandiților lui Florea, închiriere mansarde la preț modic pentru bandiții lui Florea!

Subiect care va fi prezentat la DNA Târgu-Mureș. Escrocii cheltuiesc sute de milioane de lei vechi pe motiv reparații bloc, primesc acordul ca bastardul să facă mansarde pe cei doi bufoni din PNL și neamul PSD, iar banditul închiriază mansarde probabil la  preț simbolic la mafioții din aparatul propriu și alți troglodiți care trebuie ajutați. Banii publici cheltuiți în două ture, pentru ca bastardul să obțină venituri simbolice, probabil multe sute de mii de euro furate din buget pentru ratații cu firma abonată la mansardarea pe pungașul din PNL și Primăria Târgu-Mureș!


Punctul nr. 3 din ordinea de zi
Proiect de hotărâre privind aprobarea finanţării din bugetul local a lucrărilor de
reparaţii/consolidare la blocul din str. Cisnădie nr. 13, sub condiţia concesionării terasei blocului din str. Cisnădie nr. 13 – 15 către Municipiul Tîrgu Mureş, în vederea construirii de către autoritatea locală, în contrapartidă, a unor mansarde destinate închirierii Dl. consilier Papuc - au existat  discuţii în comisiile de specialitate cu privire
la acest material, dar în principiu a trecut de majoritatea comisiilor de specialitate. Supun la vot proiectul de hotărâre.
Cine este pentru? – 19 voturi
Cine este împotrivă? -
Cine se abţine? – 2 abţineri (Ceană D.,  Pui S.)
Hotărârea a fost adoptată cu 19 voturi pentru şi 2 abţineri.
Secretarul Municipiului Tîrgu Mureş contrasemnează Hotărârea  Consiliului
local  cu nota nr. 51.820/4.10.2016.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu