marți, 11 octombrie 2016

Bandiții lui Florea au pregătit o nouă plimbare după 6 sticle de vin a lui BretfeleanBandiții lui Florea au pregătit o nouă plimbare după 6 sticle de vin a lui Bretfelean
Ca să mai justifice o ședință, bandiții lui Florea au inventat plimbarea la Chișinău a fostului șef SRI Maramureș, zburat din funcție bănuiți pentru ce e tradus de SRI: încălcarea gravă a statutului SRI. Insul se plimbă mereu ca recompensă, doar în 3 luni anul trecut fiind plimbat de două ori din banii publici și insul s-a scandalizat că frații moldoveni s-au uitat chiorâș la cele 6 sticle cărate de setos. Sete mare, căldură mare, monșer!
Eu, la Chișinău, mă simt ca acasă. Îmi doresc să nu mai fiu oprit la Prut, să mă întrebe cum mă  numesc, iar când mă întorc, să nu fiu întrebat de ce am șase sticle de vin, și nu patru. Este anacronic, avem aceeași limbă. Vă iubim!”.http://www.realitatea.md/-video--sarbatoare-mare-in...
Cine sunt plimbăreții fostului electrician și securistul-sereist Bretfelean (școala începută în comunism, terminată în…capitalism)
Membrii delegației din partea Municipiului Tîrgu Mureș vor fi următoarele persoane: Valentin Bretfelean, director Poliția Locală, Lupu Adriana, șef birou comercial și Anton Izidor, conducător auto. anul trecut:)https://www.google.ro/search?q=bretfelean%20chisinau%20.... În total, este necesară suma de: 120 LEI și 942 USD, la cursul BNR la data schimbului.
Tura 2:
Componența delegației va fi următoarea: Constantin Valentin Bretfelean – director Poliția Locală, Lupu Adriana – șef birou, Groza Floriza Simia – inspector Relația cu Mass Media și Parteneriat Extern, Anton Izidor – conducător auto.În total, este necesară suma de: 150 LEI și 304 USD, la cursul BNR la data schimbului.În conformitate cu  Dispoziţia Primarului nr.  2.929  din data de  7  octombrie  2016, se convoacă  şedinţa  extraordinară a Consiliului local municipal Tîrgu Mureş, care va avea loc  marţi, 11 octombrie 2016, orele 1400, la sediul  Municipiului Tîrgu Mureş  din Piaţa Victoriei, nr. 3, sala 45,   cu următoarea,

O R D I N E    D E    Z I :

1.Proiect de  hotărâre  privind  finanţarea  din bugetul local a indemnizaţiei în valută pentru o delegaţie din partea Consiliului Local și a Municipiului Tîrgu Mureş  la  Chișinău/Moldova, în perioada 12 - 15 octombrie 2016.

2.Proiect de hotărâre  privind  finanţarea  din bugetul local a indemnizaţiei în valută  pentru o delegaţie din partea Consiliului Local și a Municipiului Tîrgu Mureş  la Strumyani/Bulgaria, în perioada 20 - 24 octombrie 2016.

3.Proiect de hotărâre privind  modificarea tarifelor de salubrizare pentru municipiul Tîrgu Mureş.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu