joi, 13 octombrie 2016

Nebunul din Primăria Târgu-Mureș are dreptate! Hoții lui se c…că în capul șoferilor!Nebunul din Primăria Târgu-Mureș are dreptate! Hoții lui se c…că în capul șoferilor!
Nebunul are dreptate. Penalul din Primăria Târgu-Mureș zice bine, ce nu zice e că exact hoții etnici din primărie fac asta. Tâmpiții lui Florea au angajat toți borfașii în poliția sereistului excomunicat Bretfelean, care, când nu lipesc autocolante în campania viermelui etnic și bronzat și nu beau banii publici, nu se pricep la nimic, pe circulație. Bastarzii din primărie, viermii români, au făcut rost de sute de mii de indicatoare de la Kiss Unicum, de la maghiarul bun al porcului nostru etnic, pe care le-au montat ilegal, dublându-le pentru a fura mai mulți bani. Tot pentru hoția bronzatului, s-au inventat sensuri unice, pentru parcările Senin de pe șosea, zise ale retardatului cu mită Coral și PFA la porcul lui de partid și primărie, pentru hoția cu pișcoturi, pentru golănelile condamnatului Sala și restul găștii etnice: Citadin și Valpet. Porcii lui Florea pun zilnic în pericol circulația pentru că hoțul etnic a făcut parcări pe trecerea de pietoni, lipite de bloc (Ministerul sănătății interzice!), porcul acesta inept a furat tot orașul pentru hoții lui români și 2-3 maghiari…buni. Orice om sănătos la minte poate câștiga procese cu porcul pentru săltat ilegal mașina sau parcările la mai puțin de 25 de metri de treceri de pietoni semnalizate și că poți da în judecată bastardul bronzat pentru folosirea trotuarelor ca locuri de parcare. Iar DNA poate să verifice și listele strânse de cretinii sadea și șantajați, șefii de asociație de proprietari, care sunt șantajați de bandiții etnici din primărie pentru a strânge semnături pentru locurile de parcare pe care jegul etnic vrea să le facă la preț supradimensionat, dar la cererea populației. Furt cu voie, cum ar veni, poporul vrea loc de parcare  Senin de 800 de euro 2 metri pătrați pișcot și acoperiș. Furt etnic în orașul în care serviciile fură cu bastardul bronzat împreună, fie că e SRI sau alt serviciu.
E o mare diferentă între unu care… de aia nici asta nu pricepe nici la dracu, nici tu, dacă nu conduceţi, când veţi conduce veţi vedea câte sute de agresiuni are un conducător auto. Toată lumea i se cacă exact în capul lui şi în parbrizul lui. Şi vine golanul de la circulaţie care atâta a învățat în 6 luni cum să

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu