marți, 24 ianuarie 2017

Bandiții lui Florea din Primăria hoțiilor etnice și târgumureșene decontează 4000 de euro excursie la Stuttgart pentru doi angajați fără măcar 8 luni de vechimeBandiții lui Florea din Primăria hoțiilor etnice și târgumureșene decontează 4000 de euro excursie la Stuttgart pentru doi angajați fără măcar 8 luni de vechime
Cum bandiții lui Florea nu au numai excursii bahice pentru sereistul pistolar care are de plimbat sticle din Republica Moldova, excursie și pe motiv frecat menta la târg. Cu doi angajați care nu a nici măcar 8 luni vechime și experiență. Să vă curgă ușor! Experiența, desigur! După concursul la toată lumea ia punctaj maxim! Și, totuși, madam de ce nu a fost premiată cu excursie? Numai bărbații merg la distracție?! Pentru DNA Târgu-Mureș, urmăriți hoțiile pe motiv târg de arte și meserii, pe localurile agreate de bandiții lui Florea și la care scursurile și găteau, urmăriți furtul pe reviste de arte și meserii din banii publici și interesele leprelor românești din PNL pentru spațiile de la școli și licee. Asta înseamnă mafie românească și protecție a sereiștilor ratați și cu manipulările etnice specifice la adresa maghiarimii!

Atenție, DNA, la Târg de arte și meserii. Tot 50.000 de lei de spart de pungașii din Primăria Târgu-Mureș?!Atenție, DNA, la Târg de arte și meserii. Tot 50.000 de lei de spart de pungașii din Primăria Târgu-Mureș?!
Bandiții lui Florea dovedesc apetență pentru scurs banii publici pe tot felul de găinari români din camarilă. Acest lucru se poate numi și Târgul de arte și meserii. 50.000 de lei folosiți anul trecut, înscrieri pe o gagică de la Dublin Irish Pub, Someșan cu afacerile cu primăria prin băiatu-su se conformează și cară elevii pentru ca porcul etnic să poată cheltui banii pe camarilă cretină și românească!
Anul acesta, pungașii fac iar târg, probabil tot pe madam aia de la Dublin Irish Pub. Atenție, hoții lui Florea au scos din banii publici și revista, pe care, probabil, o decontează tot pungașul jegos cu publicitatea, lepra cu cartel și notar, ca orice escroc român, după modelul monitorul primăriei, scos la biroul de presă și decontat pe zdreanța etnică cu firmă privată!


Bandiții din Primăria Târgu-Mureș au cheltuit 50.000 de lei din banii publici pe Târgul de arte și meserii!Bandiții din Primăria Târgu-Mureș au cheltuit 50.000 de lei din banii publici pe Târgul de arte și meserii!
Ce nu vă spun bandiții din Primăria Târgu-Mureș sunt costurile: Târgul de arte și meserii, inventat  în parteneriat cu Someșan cel cu afaceri în familie cu primăria, pe fiu-su, cu probleme cu actuala nevastă, urmărită inițial pentru complicitate pentru votul vrut de banditul mare PDL pentru retardatul de subordonat cu fotbalul! DNA, verifici și cupele liceelor cu dedicație pe întreținutul Joma și pentru retardatul cu fotbalul?! 50.000 de lei, adică cam tot cât a dat porcul pedelist sindicaliștilor și poliției lipitoare de autocolante în campania hoțului PDL, pe motiv de sport cu sereiști ratați. Căutați intermediarii dintre bandiții PDL Mureș și hoții etnici din camarila banditului din primărie!
Primaria Municipiului Tg. Mures organizeaza "Targ de Arte si Meserii" in perioada 7-9 aprilie 2015.
Partener: Inspectoratul Scolar Judetean Mures

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu