marți, 10 ianuarie 2017

Profesorii târgumureșeni nu mai sunt șantajați cu prezența a 4 clase, ca pe vremea escrocului Someșan! Sara pe deal, fără șantaj!



Profesorii târgumureșeni nu mai sunt șantajați cu prezența a 4 clase, ca pe vremea escrocului Someșan! Sara pe deal, fără șantaj!
Cu escrocul Someșan debarcat și cercetat de DNA pentru înființare liceu maghiar fictiv, doar pentru afacerile de construcții pe firmele hoților români ai PNL și pentru firmele loazelor din familii (400.000 de euro de spart), noua conducere a IȘJ Mureș se ferește de abuzurile escrocului. Ce să vezi, participarea obligatorie a câte 4 clase pentru fiecare școală nu mai e obligatorie!
P.S. Poate verifică DNA Târgu-Mureș și banditul de la IȘJ Mureș care a dat tichete Real cadou în campania pentru Băsescu, hoție de 200.000 de euro din banii prostimii, precum și căratul a 1700 de euro la hotelul cadavrului Țerbea, la mâncat și băut pe banii publici, în 7 martie 2016, pupincurism pentru jegurile PNL Mureș și din executivul primăriei, leprele care aveau șeful IȘJ la dispoziție cu afacerile la școli și prin firma Someșanului mic din familie. Hoție de multe zeci de mii de euro, leprele etnice au mai furat etnic.

Șantajul Someșanului:


și reacția normală a IȘJ post-escroc PSD:

Complexul „President” din Tîrgu Mureş a fost gazda întâlnirii dintre cadrele didactice din localitate şi reprezentanţii Primăriei municipiului. Întâlnirea, la care au participat peste 1.600 de profesori, a fost organizată cu prilejul Zilei de 8 martie, Ziua Internaţională a Femeii. „Doamnelor şi domnilor învăţători şi profesori, doresc să vă transmit că aveţi o mare responsabilitate, aceea de a-i educa şi învăţa pe copiii noştri şi de aceea vă cer exigenţă maximă pentru că aceşti copii reprezintă viitorul României. Dragi elevi, vă sfătuiesc să învăţaţi, să-i aveţi repere pe înaintaşii noştri şi nu pe cei care se perindă zilnic pe la televizor şi cred că ne reprezintă, cei care seamănă ură şi dezbinare, iar dumneavoastră stimaţi părinţi, fiţi alături de copii, educaţi-i şi îndrumaţi-i aşa cum au făcut şi părinţii dumneavoastră, cu dragoste şi responsabilitate”, le-a transmis primarul  Dorin Florea, celor prezenţi la festivitate. Pe tot parcursul manifestării primarul Florea a fost însoţit de consilierul său personal, Claudiu Maior.
Biroul de presă al primăriei



 

 

Distinşi dascăli,
Stimaţi părinţi,
Dragi elevi,
Ca de fiecare dată, debutul unui nou an şcolar  îmi oferă ocazia de a vă transmite sănătate şi multă putere de muncă, tuturor celor care, cu bucurie, emoţie şi speranţă păşiţi din nou pragul şcolii, încrezători în valoarea şi forţa tinerei generaţii.
 Sunt convins că relaţia dintre primărie şi mediul educaţional târgumureşean este una bazată pe respect, dialog  şi colaborare.
În ciuda perioadei dificile pe care o traversăm, Primăria Tîrgu Mureş îşi asumă, ca pe o datorie de onoare, preocuparea pentru a asigura condiţii corespunzătoare desfăşurării procesului de învăţământ, inclusiv prin modernizarea şi reabilitarea şcolilor din municipiu. Susţinerea şi promovarea actului educaţional rămâne una dintre preocupările noastre constante.
La începutul noului an de învăţământ, mă adresez dumneavoastră, distinşi dascăli, stimaţi părinţi, dorindu-vă să vă vedeţi împlinite eforturile pe care le-aţi făcut şi să aveţi bucuria recunoştinţei din partea copiilor dumneavoastră. Cu certitudine pot afirma că frumusețea orașului nostru este dată, în aceste zile de părinții, dascălii și elevi care pornesc cu speranțe un drum nou.
Dragi elevi, am certitudinea că, ambiţia şi sârguinţa la învăţătură, alături de optimismul şi gândul tineresc, vor înscrie şi acest an şcolar în bogata tradiţie a şcolii mureşene.
          Mult succes tuturor în noul an şcolar!
dr. Dorin Florea
Primarul municipiului Tîrgu Mures

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.