vineri, 13 ianuarie 2017

Cizme și un Papuc în consiliul local Târgu-Mureș. Mafia românească față cu talpa... CL!Cizme și un Papuc în consiliul local Târgu-Mureș. Mafia românească față cu talpa... CL!
După două acoperiri ale borfașilor din lotul furt 1,7 milioane de euro pentru jegul sectant al lui Florea cu fotbalul pe escrocii inepți din familie, CL Târgu-Mureș a trebuit să se conformeze și să numească un reprezentant care să apere interesele municipiului contra rahatului Florea, Maior și restul. Cum era de așteptat, Papuc cel avocat și iubitor de lătură PNL e numit în ședință extraordinară, azi. DNA și-a făcut treaba, Tribunalul Harghita trebuie să își facă treaba și să trimită zdrențele etnice la binemeritata pușcărie. Asta și pentru că jegurile imunde încă nu au ajuns la tribunal pentru mitele luate în primărie și investigate de DNA Târgu-Mureș, respectiv Cluj!  Și pentru că escrocii din fostul CL au fost scoși din dosarul cu bani furați pentru ratatul sectant, după ce au fost încadrați la complicitate! Semn că mafia din Târgu-Mureș nu e moartă și slugile inepte ale lui Florea din CL au oarecare protecție, în caz că nu au turnat și au scăpat de posibila condamnare prin... ciripit. Pentru cei care vor jegurile umane afară din primărie, atenție, legea avertizorului public, care spune clar cum e cu angajarea scursurii inginerești pe carnet de partid și angajările de rude inepte ale serviciilor și direcțiilor, cum e cu corupția, cum e cu jegurile sereiste și cu apetențe pentru alcool, cum e cu refuz publicare informații publice, cum e cu folosirea bunurilor instituției în campania dementului PSD și a lichelei consiliate de ratatul agramat și bilingv, cum e cu folosirea banilor publici și a ziarelor angajatoare de sereiști în campania neterminatului din executiv cu mită și dosare penale!
 Update: CL a votat doar pentru numirea Papuc-ului în dosarul teren gratis dat lui Maior, de închiriat prin mă-sa pentru decontat 250.000 de euro. Spălare de bani ca între sectanți sau ce? Hoția lăturilor din fostul CL, cel din 2008, jegurile etnice românești și maghiare, slugile inepte și jegoase ale lui Florea, care face cu porcii lui idioți tot ce vrea, având la dispoziție afacerile jegurilor din CL cu primăria  și munca sereiștilor bețivani din poliție și nu numai, care servesc mafiotul român contra excursiilor după băutură, evenimentelor și banilor pe asociații sportive și sindicale, cum e obiceiul locului la jegul etnic sereist. Pentru cunoscători, atenție și la angajările de rude cretine ale porcilor PDL și PNL din aparatul de conducere, ale șefilor de servicii și direcții de anchetă, pentru că scursurile etnice au intrat la pachet etnic în primărie! Toți cretinii, pe  motiv de mafie de partid și interes de adus jegurile etnice alături de mafioți! 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu