miercuri, 18 ianuarie 2017

Bandiții lui Florea se laudă cu parcări gratuite câteva zile, până semnează alte mizerii cu specimene gen Horațiu Moldovan și traciile și traffiservurile lui



Bandiții lui Florea se laudă cu parcări gratuite câteva zile, până semnează alte mizerii cu specimene gen Horațiu Moldovan și traciile și traffiservurile  lui
Pentru că DNA nu se bagă, pentru că bandiții lui Florea îi cumpără întreținutului și vopseaua pentru tras linii pe carosabil, pentru că bandiții cer prețuri diferite pentru zone imediat vecine, pentru că hoții lui Florea au ridicat ilegal mașini și prin sereistul bețivan au încercat să le ridice și noaptea și pentru că hoții așteaptă ca din martie să vă ridice din nou mașinile pentru a vă fura alți 700 de lei per mașină. Text pe serviciul întreținutului de borfaș penal și cu mită în primărie, pe motiv de rudenie, la concurență cu serviciul la care prestau alte rude de 2 lei ale jegurilor din primărie și bilingvii stupizi care consiliau retardatul sectant. Iar pentru scursura etnică cu parcări la un mm de trecerea de pietoni sau lipite de geamurile blocului: dați jegul în judecată! Câștigați cu borfașii!

Parcări în Tîrgu Mureş scutite de taxe....
Marţi, 17 Ianuarie 2017 10:14 | Imprimare | Email



Marime text:





Primăria municipiului Tîrgu Mureş informează cetăţenii că, începând de luni, 23 ianuarie 2017, prin împlinirea termenului legal, se încheie contractul de concesiune privind administrarea parcărilor publice cu plată din municipiu. În urma hotărârii luate de Consiliul local, cu respectarea procedurilor specifice achiziţiilor publice, Primăria Tîrgu Mureş a contractat elaborarea unui studiu de specialitate, care va evidenţia criteriile tehnico-economice care vor asigura şi pe viitor o gestionare eficientă şi va identifica soluţia optimă de administrare a acestui serviciu.

Vă informăm, în consecinţă, că până la adoptarea unei hotărâri de către Consiliul local municipal Tîrgu Mureş, în sensul  celor mai sus menţionate, parcările publice vor fi, începând de luni, 23 ianuarie a.c., libere de orice taxe privind ocuparea domeniului public.

Serviciul relaţii publice interne şi internaţionale


Bandiții din Primăria Târgu-Mureș se laudă cu noua afacere în folosul întreținutului Horațiu Moldovan



Bandiții din Primăria Târgu-Mureș se laudă cu noua afacere în folosul întreținutului Horațiu Moldovan
Cum porcul etnic trebui să aibă anturajul cunoscut, o nouă afacere pentru întreținutul Horațiu Moldovan. Gagiul care vă  umflă banii pe mizeria de parcări Tracia Trade de pe carosabilul din bani publici, dar și pe marcaje rutiere, dar pe altă firmă. Că plătiți ca proștii pe marginea drumului parcarea, că stați așa-zis gratis, banii tot la Horațiu ajung. DNA, ia porcul etnic și penal și cu mită la bani mărunți și caută contractele întreținutului. Verifică și eventualele mite date în primărie, după modelul Musgociu pentru Florea și Coral pe descreieratul lui Florea, într-un oraș în care banditul mafiot fură banul public și îl face cadou cu dedicații exclusiv românilor. Sfântă hoție românească, SRI veghează și la fel și bandiții alcooliști ai lui Florea, foștii la SRI, care manipulează cu mizeriile lor de cretini cu obsesii maghiare și cu autocolante puse și descoperite tot de ei, la beție.
Primăria municipiului Tîrgu Mureş aduce la cunoştinţa tuturor că, începând cu data de 15 iunie 2016, a fost pusă la dispoziţia utilizatorilor de parcare cu plată o nouă modalitate de achitare a taxei prin  folosirea unei aplicaţii pe telefonul mobil.
Metoda de parcare UniParking se bazeaza pe emiterea unor cartele reîncărcabile de diferite valori: 25, 55 sau 105 lei. Utilizatorul cumpără aceste cartele din magazinele de distribuție de pe raza orașului și scanează cu o aplicație smartphone codul QR de pe cartelă; în acest moment, creditul se transferă pe telefonul proprietarului. În momentul parcării, utilizatorul pornește aplicația și se va afișa tariful aplicat zonei de parcare; dacă este într-o zonă a orașului unde nu există tarif de parcare sau dacă este în afara orelor de program, aplicația va atenționa utilizatorul că nu are nimic de plată. De asemenea, se afișează și timpul de parcare maximă permisă de valoarea încărcată. Utilizatorul trece numărul de îmatriculare a autovehiculului, durata parcării, iar din acest moment suma necesară este blocată pe card. Numărul de înmatriculare și data/ora de start a parcării sunt trimise în serverul TraciaTrade, moment din care agenții de control din parcări pot identifica autovehiculul ca având timpul de parcare plătit.
Iniţiativa se înscrie în prevederile contractuale ce urmăresc perfecţionarea activităţii de administrare în concordanţă cu evoluţia sistemelor de ''taxare''.
Mentionăm că, potrivit informaţiilor primite din partea reprezentanţilor societăţii Tracia Trade SRL, municipiul Tîrgu Mureş este primul oraş din România care beneficiază de această metodă.


90.000 de euro pentru marcat străzi prin interesul jegurilor PDL Mureș. Tot pe Horațiu Moldovan! Dovadă că bandiții PDL Mureș trag linii pe asfalt din banii publici și în folosul firmei gagiului abonat la primăria lui Florea, care nu are chef să cheltuiască banii lui pe mâzgălit carosabilul?!



90.000 de euro pentru marcat străzi prin interesul jegurilor PDL Mureș. Tot pe Horațiu Moldovan! Dovadă că bandiții PDL  Mureș trag linii pe asfalt din banii publici și în folosul firmei gagiului abonat la primăria lui  Florea, care nu are chef să cheltuiască banii lui pe mâzgălit carosabilul?!
Scursurile etnice PDL au mai  inventat o afacere pe numele Horațiu Moldovan. Cum numele magic e al gagiului care are parcări de 3 lei pe oră pe carosabil, iar bandiții PDL Mureș trebuie să  delimiteze parcările pe carosabil, se folosesc banii publici  pentru tras linii pentru  afacerea gagiului?! Atenție, bandiții PDL Mureș și hoții din primărie au fost prinși de Curtea de conturi cumpărând lui Țerbea obiectul muncii, adică  containerele  cu care trebuia să vină pușcăriașul iertat de Constantinescu, furt al borfașului mare PDL Mureș de 60.000 de euro din banii prostimii târgumureșene! 
Atenție, DNA, la afacerea curățat teren de sport,  cu banditul PDL din primărie decontând firmei care a primit pomana porcului și…transportul muncitorilor care trebuiau să curețe terenurile! Hoție a bandiților PDL Mureș care au  început să dea raportul la DNA pentru dedicațiile la retardatul  lui Florea și alți hoți etnici sau de la UDMR.
P.S.DNA Mureș, cum a rămas mita  luată de Maior de la Coral, cum a scrie EVZ  pe baze DNA?!Atenție, banditul lui îl lasă pe neterminat să semneze toate actele primăriei, ca să se scoată atunci când întreținutul hoțului pedelist pe PFA de ingineraș întârziat și cu 35.000 de lei dedicați de hoțul mare PDL Mureș va fi săltat de ANI și DNA! 
A început acţiunea de marcare a străzilor în Tîrgu Mureş
Luni, 23 Martie 2015 14:27 | Imprimare | Email
Marime text:
În cursul zilei de duminică, Primăria Tîrgu Mureş a început acţiunea de marcare a străzilor din municipiu. „Am demarat acţiunea de marcare a străzilor din întreg municipiul Tîrgu Mureş. Este vorba de o suprafaţă de 10.000 de mp de marcaj longitudinal, respectiv 10.000 de mp de marcaj transversal. Ne bucurăm că şi vremea este de partea noastră, astfel că, în câteva zile vom finaliza aceste lucrări Tîrgu Mureşul întâmpinând primăvara cu o faţă nouă. Valoarea investiţiei se ridică la suma de 338.000 de lei, la care se adaugă TVA, suma provenind de la bugetul local”, a declarat viceprimarul municipiului Tîrgu Mureş, Claudiu Maior. Menţionăm că executantul marcajelor rutiere este SC Trafi Serv SRL.


Citeste mai mult: Ziua de Cluj dixit: afaceristul de la Tracia Trade – în legătură cu soția lui Apostu !

Ziua de Cluj dixit: afaceristul de la Tracia Trade – în legătură cu soția lui Apostu !
Ca unul care a scris printre primii de ingeniozitatea/șmecheria/nesimțirea unora din PDL de a face afaceri cu firme care câștigă mereu la primării PDL salut articolul din Ziua de Cluj, care dovedește cum se lucrează la șmecherii din PDL. Aștept controalele necesare pentru afacerile legate de primării PDL, nu doar pentru parcările Tracia Trade, despre care am scris că existau în Turda, Târgu-Mureș, Alba Iulia și Reghin, adică în 3 orașe PDL, ci și pentru afacerile Astor (Târgu-Mureș, Cluj-Napoca), pentru proiectările de Weekend și parcări subterane, prin firmă abonată (Cluj-Napoca și Târgu-Mureș), pentru Studcard (pornit ca în campanie electorală să aducă voturile proștilor pentru transportul studenților în Târgu-Mureș, Arad, Cluj-Napoca și Oradea pe firmele nemâncaților din PDL), pentru reabilitările termice, termopanele, pentru transportul terestru ocazional al primăriilor pe firmă de ales, pentru susținerea pe banii fraierilor a echipelor de fotbal (Cluj-Napoca și Târgu-Mureș), pentru Rosalul lui Prigoană pe primării PDL (Luduș, Ploiești etc.), pentru publicitate pe televiziuni de promovare a pedeliștilor (Realitatea, Știi TV) și pe firma lui Felix Tătaru și așa mai departe, pentru toate controalele viermilor de la PDL care câștigă doar  politic și din interes licitații la șefii lor de partid! Și ca poantă, parcarea Tracia Trade în Turda era cotată la 50 de bani pentru 30 de minute, în timp ce firma respectivă lua fraierului de târgumureșean care votează etnic, ca să nu fure ungurul ce poate fura foarte bine românul, 3 lei, pentru o oră de staționare. Familie mare (de partid), remunerație mică?! Și tot ca poantă, dacă parcați corect în Târgu-Mureș și le dați șmecherilor 3 lei pe oră faceți o plată în contul unei firme care are sediul la exact adresa pe care o are și alt băiat deștept de pe lângă partid, cel care ridică mașinile! Despre afacerile cu parcările acoperite prin Senin nici nu are rost să mai comentăm, pentru că prostul de târgumureșean plătește, din bugetul local ca niște băieți deștepți să facă locul de parcare pentru 800 de euro bucata (calculați că șmecherii fac, doar la 30 de locuri de parcare, 100.000 de lei!) iar despre cum se fac parcări pe trotuare și treceri  de pietoni, sub nasul poliției rutiere care se dovedește cu frică de politruci, mai bine să nu mai spunem nimic câtă vreme polițistul polițist e cu frică de tovarăși, iar comunitarii sunt conduși de cadre provenind din SRI.
Datele din dosarul de corupţie al primarului suspendat Sorin Apostu arată că acesta este un apropiat al omului de afaceri Horaţiu Moldovan, patron al firmei Tracia Trade, care administrează parcările cu plată din Târgu-Mureş şi Turda. Până recent a avut şi parcările din Alba Iulia, însă Consiliul Local a votat în decembrie desfiinţarea contractului pe motiv că firma nu şi-a plătit redevenţa către primărie. De asemenea, contractul din Târgu-Mureş a fost intens dezbătut, presa locală arătând că preţurile practicate sunt prea mari, iar firma nu investeşte nimic în parcări.
Procurorii Direcţiei Naţionale Anticorupţie (DNA) au prezentat în dosarul trimis în judecată la Curtea de Apel că Sorin Apostu se întâlnea la restaurante sau la domiciliul său cu diverşi oameni de afaceri care aveau o relaţie contractuală cu Primăria Cluj-Napoca. Un exemplu este turcul Mustafa Bekar, asociat la firma Kiat Group, care a fost fotografiat intrând în casa lui Apostu. “Derularea acestei întâlniri a fost fixată şi prin mijloace de supraveghere operativă, la dosarul cauzei fiind ataşat procesul-verbal cu rezultatul acestei supravegheri, precum şi planşa foto din care rezultă că în 11.10.2011, în intervalul orar 18:12-18:33, Bekar Mustafa a intrat la domiciliul inculpatului Apostu Sorin, unde a avut o întâlnire cu acesta”, se arată în rechizitoriu.
Procurorii susţin că întâlnirile lui Apostu erau stabilite telefonic cu oamenii de afaceri de către soţia acestuia, avocata Monica Apostu, inculpată şi ea în dosar. “Astfel de întâlniri cu diverşi oameni de afaceri au mai fost stabilite de învinuita Apostu Monica, sens în care arătăm întâlnirile fixate, potrivit convorbirilor din 28 septembrie 2011 şi 12 octombrie 2011, 17 octombrie 2011, când a discutat cu numitul Moldovan Horaţiu, patron al societăţii Tracia Trade Exim Târgu-Mureş”, se arată în rechizitoriul cazului. Tracia Trade este o firmă care iniţial a avut sediul social în Cluj-Napoca, mutându-l în 2001 în Târgu-Mureş. Societatea a primit de-a lungul timpului contracte de administrare a parcărilor din municipii conduse de primari din PDL, precum Târgu-Mureş, Alba Iulia şi Turda.
Consiliul Local Alba Iulia a votat în decembrie încetarea contractului încheiat cu Tracia Trade Exim privind exploatarea parcărilor publice cu plată. Hotărârea a intrat în vigoare la 1 ianuarie. Neînţelegerile financiare dintre cele două părţi s-au acutizat în ultimul an. Reprezentanţii Tracia Trade au solicitat încetarea pe cale amiabilă a contractului, susţinând că are de plătit administraţiei locale o sumă de aproximativ 300.000 de lei, în timp ce primăria ar trebui să-i plătească 508.000 de lei. Reprezentanţii administraţiei locale au fost de acord cu încetarea colaborării, dar susţin că primăria nu datorează nici un leu şi revendică suma de 303.000 de lei, reprezentând redevenţa neplătită de firmă timp de doi ani plus penalităţile de întârziere. Situaţia va fi lămurită în instanţa de judecată, existând mai multe procese între Consiliul Local Alba Iulia şi Tracia Trade.
Contractul din Târgu-Mureş a fost contestat în nenumărate rânduri de căteţeni din oraş sau de către politicieni din opoziţie, aşa cum arată presa locală. Modul de executare a acestuia s-a aflat şi în atenţia Curţii de Conturi Mureş, care a acuzat în anii trecuţi firma că nu a virat la buget obligaţiile pe care şi le-a asumat sau că a “umflat” nejustificat cheltuielile, fără a face vreo investiţie în parcări, pentru ca astfel să plătească cât mai puţini bani administraţiei locale. Interceptările din dosar arată că Apostu se întâlnea cu un alt om de afaceri din Târgu-Mureş, Petrică Sala, administrator al firmei care a pus piatră cubică pe străzile pietonale din Cluj-Napoca.


90.000 de euro pentru marcat străzi prin interesul jegurilor PDL Mureș. Tot pe Horațiu Moldovan! Dovadă că bandiții PDL Mureș trag linii pe asfalt din banii publici și în folosul firmei gagiului abonat la primăria lui Florea, care nu are chef să cheltuiască banii lui pe mâzgălit carosabilul?!



90.000 de euro pentru marcat străzi prin interesul jegurilor PDL Mureș. Tot pe Horațiu Moldovan! Dovadă că bandiții PDL  Mureș trag linii pe asfalt din banii publici și în folosul firmei gagiului abonat la primăria lui  Florea, care nu are chef să cheltuiască banii lui pe mâzgălit carosabilul?!
Scursurile etnice PDL au mai  inventat o afacere pe numele Horațiu Moldovan. Cum numele magic e al gagiului care are parcări de 3 lei pe oră pe carosabil, iar bandiții PDL Mureș trebuie să  delimiteze parcările pe carosabil, se folosesc banii publici  pentru tras linii pentru  afacerea gagiului?! Atenție, bandiții PDL Mureș și hoții din primărie au fost prinși de Curtea de conturi cumpărând lui Țerbea obiectul muncii, adică  containerele  cu care trebuia să vină pușcăriașul iertat de Constantinescu, furt al borfașului mare PDL Mureș de 60.000 de euro din banii prostimii târgumureșene! 
Atenție, DNA, la afacerea curățat teren de sport,  cu banditul PDL din primărie decontând firmei care a primit pomana porcului și…transportul muncitorilor care trebuiau să curețe terenurile! Hoție a bandiților PDL Mureș care au  început să dea raportul la DNA pentru dedicațiile la retardatul  lui Florea și alți hoți etnici sau de la UDMR.
P.S.DNA Mureș, cum a rămas mita  luată de Maior de la Coral, cum a scrie EVZ  pe baze DNA?!Atenție, banditul lui îl lasă pe neterminat să semneze toate actele primăriei, ca să se scoată atunci când întreținutul hoțului pedelist pe PFA de ingineraș întârziat și cu 35.000 de lei dedicați de hoțul mare PDL Mureș va fi săltat de ANI și DNA! 
A început acţiunea de marcare a străzilor în Tîrgu Mureş
Luni, 23 Martie 2015 14:27 | Imprimare | Email
Marime text:
În cursul zilei de duminică, Primăria Tîrgu Mureş a început acţiunea de marcare a străzilor din municipiu. „Am demarat acţiunea de marcare a străzilor din întreg municipiul Tîrgu Mureş. Este vorba de o suprafaţă de 10.000 de mp de marcaj longitudinal, respectiv 10.000 de mp de marcaj transversal. Ne bucurăm că şi vremea este de partea noastră, astfel că, în câteva zile vom finaliza aceste lucrări Tîrgu Mureşul întâmpinând primăvara cu o faţă nouă. Valoarea investiţiei se ridică la suma de 338.000 de lei, la care se adaugă TVA, suma provenind de la bugetul local”, a declarat viceprimarul municipiului Tîrgu Mureş, Claudiu Maior. Menţionăm că executantul marcajelor rutiere este SC Trafi Serv SRL.


Pentru prostovanii sereistului Bretfelean și manipulatorii cu mizerii sereiste în campania jegului din primăria Târgu-Mureș, mai citiți și altceva, decât integrame și cărți de joc!



Pentru prostovanii sereistului Bretfelean și manipulatorii cu mizerii sereiste în campania  jegului din primăria Târgu-Mureș, mai citiți și altceva, decât integrame și cărți de joc!
Contextual, a fost identificat şi sancţionat contravenţional numitul K.Z.A., cu amendă în cuantum de 500 lei, care deţinea în creştere şi întreţinere un număr de aproximativ 15 porci într-o cocină amplasată la mai puţin de 10 metri de uşile şi ferestrele imobilelor locuite, fapt ce contravine prevederilor art. 14 din actul normativ susmenţionat.
DIRECTOR EXECUTIV
Poliţia Locală Tîrgu Mureş
Valentin-Constantin Bretfelean
Bandiții lipitori de autocolante cu vandali imaginați de bețivanii pistolari, cu steaguri maghiare și altele de gen și duhoare SRI, am numit poliția cretină și locală Târgu-Mureș, ar trebui să pună mâna să citească... legi. Dacă tot se laudă cum găsesc porci la distanță de 10 metri de uși și ferestre. Pentru bețivanii  vulturului albastru: 
Codul rutier și legislația care prevede că se intrezice parcarea la mai puțin de 25 metri înainte și după treceri de pietoni semnalizate, sensuri giratorii. Cum jegul din primărie a făcut locuri de parcare ilegală, pentru Horațiu Moldovan dedicație, insul care ia bănuții la tras linii pe asfalt, aceste locuri sunt ilegale și oricine poate da în judecată jegul bronzat și dement din executiv și leprele lui  sereiste sau nu din poliția locală, pentru abuz în serviciu și furt banii publici.
Tot pentru bețivanii vulturului albastru, atenție la normele Ministerului Sănătății, cu interzis parcarea lângă geamurile blocului.  Bandiții lui Florea în uniformă au făcut parcări pe… trotuar, la 3 metri de geamuri,  cu vopseaua decontată pe Horațiu Moldovan. Hoții au furat banii  publici și au încălcat și normele MS. Le trebuie hoților români un proces și gata. Orice HCL sau decizie a dementului etnic din primărie nu trece de o lege națională sau normă de sănătate. Dar prostovanii lipitori în campania bastardului PNL se fac că nu  știu nimic!
http://www.mediafax.ro/social/ordin-al-ministerului-sanatatii-parcarile-de-bloc-la-cel-putin-cinci-metri-de-ferestre-repararea-masinii-in-parcare-interzisa-12636438

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.