sâmbătă, 21 ianuarie 2017

DNA Târgu-Mureș, cum a rămas cu șantajul lui Dorin Florea la adresa pompierilor, cu banii pentru combustibil?! Mergeți, fraieri, în club și ardeți!



DNA Târgu-Mureș, cum a rămas cu șantajul lui Dorin Florea la adresa pompierilor, cu banii pentru combustibil?! Mergeți, fraieri, în club și ardeți!
Mafia românească, cu viermii etnici, penali și cu mite în primăria Târgu-Mureș, e liberă și la butoanele corupției și furtului românesc. Poate ne spune DNA Târgu-Mureș cum a rămas cu șantajul lui Florea, pentru autorizație de funcționare clubul hoției primărie! La nici 10 zile de la șantaj, bandiții etnici primesc autorizație și Maior se laudă cu cel mai...sigur club din Târgu-Mureș, semn că șantajul a fost finalizat și mafiotul a primit ce vroia! DNA Târgu-Mureș, cum a rămas cu borfașul retardat și cu mita Coral? Sau viermele scapă și bagă maghiarul intermediar la pușcărie, după ce toarnă hoția?  
Pont gratis de la un cititor al blogului: Bravo pompierilor!!Baga-le controale inopinate golanilor astia la orice ora din zi si noapte.Vezi ca prin birourile primariei se fumeaza,sunt tot felul de materiale inflamabile,unele cai de acces sunt gatuite de mobilier in exces.In podul primariei trebuie imediat facuta o inspectie drastica.Astia is in stare sa dea foc cladirii pentru a sterge urmele furaciunilor din ultimul deceniu.Ce daca a dat motorina si benzina SMURD-ului ?Dor nu a dat din buzunarul lui??(FLOREA).A dat din banii orasenilor.D-le comandant al ISU-ai vazut cu ce jigodii ai de a face.???

Atenție, DNA la șantajul bandiților din Primăria Târgu-Mureș pentru aviz ISU! Le da porcilor români cineva peste bot sau jegurile tolerate de SRI au omerta la Târgu-Mureș?!



Atenție, DNA la șantajul bandiților din Primăria Târgu-Mureș pentru aviz ISU! Le da porcilor români cineva peste bot sau jegurile tolerate de SRI au omerta la Târgu-Mureș?!
Publicitatea pe bani publici pentru retardatul lui Florea, prin borfașul de intermediar cu presa cărată la notar, pentru cartelul hoților români și maghiari, mega-hoțul și cu hoție și amendă pe legea concurenței, club cu  băutură pentru minori, șantaj al escrocului mare din primărie pentru aviz ISU. DNA, porcii lui Florea șantajează și iau mită Coral, ceva  mișcare?!
Distracţie pe cinste de Dragobete! Deepside Deejays vine la Tîrgu Mureş pentru o seară de neuitat!
Joi, 25 Februarie 2016 13:09 | Imprimare | Email
Marime text:
Primăria Tîrgu Mureş şi Centrul Cultural Mihai Eminescu au pregătit o supriză de proporţii pentru cei care iubesc distracţia. Deepside DeeJays , unul dintre cei mai buni din România, va face atmosferă vineri noaptea la Cuba Ground, cel mai sigur club din Tîrgu Mureş! Peste 500 de persoane vor sărbători iubirea! Distracţie, muzică bună şi premii pe măsură. O cină romantică pentru doi îndrăgostiţi, invitaţii la film sau piscină şi multe alte surprize. „Intrarea este gratuită pentru doamne şi domnişoare, iar domnii vor plăti doar 10 lei, din care 5 lei e consumaţia. Tinerii au nevoie de distracţie, pentru că e vârsta la care trebuie să se distreze, dar au nevoie şi de siguranţă. De aceea, ne-am îngrijit de la bun început de acest club, ne dorim ca orice activitate care are loc acolo să se desfăşoare în bună regulă, totul e supravegheat . Clubul respectă toate normele PSI “, a declarat viceprimarul Claudiu Maior.
Clubul este deschis între orele 22,00 şi 04,00. În fiecare vineri, cei mai renumiţi DJ din ţară vă aşteaptă la Cuba Ground.
Biroul de presă al primăriei


DNA Târgu-Mureș, cum rămâne cu șantajul lui Florea la adresa pompierilor din ISU Horea?



DNA Târgu-Mureș, cum rămâne cu șantajul lui Florea la adresa pompierilor din ISU Horea?
Cum DNA Târgu-Mureș se face că nu mai știe, le reamintim că Florea a șantajat pompierii. Penalul nenorocit a amenințat că nu dă un leu până când nu primește autorizație la gunoiul numit discoteca primăriei. Pompierii au înțeles mesajul și retardatul lui Florea a ieșit apoi și s-a lăudat cu cea mai sigură discotecă (sic). DNA, verifică data șantajului, verifică eliberarea actului, verifică cine a făcut control și a eliberat autorizația. Pariem că nu au trecut 10 zile de la data șantajului?! Atenție, DNA, jegul numit discoteca primăriei are intrare liberă și se servește băutură alcoolică minorilor!
Până când DNA Târgu-Mureș - care e sesizată și aici - va da și în acest caz etnicului ce merită pentru faptele sale și stilul mafiot care presupune mită Musgociu și furt pe trogloditul de subordonat cu fotbalul sau lepra cu baschetul.
http://www.zi-de-zi.ro/2016/01/29/primarul-suparat-pe-pompieri-ce-spune-colonelul-oltean/

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.