sâmbătă, 21 ianuarie 2017

Dorin Florea s-a contrazis; cu șantaj și amenințări a rezolvat autorizație pentru hoția numită discoteca primăriei Târgu-Mureș



Dorin Florea s-a contrazis; cu șantaj și amenințări a rezolvat autorizație pentru hoția numită discoteca primăriei Târgu-Mureș
Insul zice că nu ține șantajul și amenințările, dar  e valabil doar când el șantajează și amenință, caz prezentat la DNA Târgu-Mureș și posibil închis de eventualii șantajați de la DNA, cu spațiul în care stau care aparține...primăriei!
Primarul din Târgu Mureş, Dorin Florea, îi roagă pe politicieni "să stea deoparte" în problema UMF Târgu Mureş, întrucât "cu şantaj şi ameninţări nu rezolvi nimic", el arătând că i-a scris premierului, împreună cu prefectul de Mureş, cerând să nu se intervină prin HG în problema universităţii.

Primarul din Târgu Mureş, Dorin Florea, care este şi vicepreşedinte al PDL, a declarat, miercuri, într-o conferinţă de presă, că românii şi maghiarii trebuie "să dialogheze, să discute şi să construiască împreună viitorul oraşului", arătând că a încercat să anuleze "blestemul minoritarului", cultivat în continuare de "unii" politicieni, transmite corespondentul MEDIAFAX.

"Regret teribil de mult că unii cultivă în continuare cu atâta duritate «blestemul minoritarului» şi rog toţi maghiarii a-şi face o temă de reflexie, la acest aspect să fie atenţi, cum li se cultivă «blestemul minoritarului». (...) Unii cultivă acest blestem al minoritarului şi încontinuu trag cheia pentru a-l apăsa încontinuu cu această temă a minoritarului", a spus Florea, adăugând că vrea să le spună politicienilor care cultivă acest "sentiment al minoritarului" "că din asta trăiesc, nu trăiesc din altceva".

Florea a adăugat că studenţii nu vin la UMF Târgu Mureş "ca să înveţe limba maghiară sau limba română, asta se învaţă acasă", ci vin "ca să se facă medici de calitate", iar singura preocupare a tuturor ar trebui să fie creşterea calităţii actului de învăţământ.

El a afirmat că universitarii trebuie să-şi rezolve problemele şi că îi roagă pe politicieni "să stea deoparte" în problema UMF Târgu Mureş, întrucât "cu şantaj şi ameninţări nu rezolvi nimic".
Șantajul lui Florea cu banii publici și amenințările penalului nenorocit și mituit etnic de Musgociu, caz DNA, aici:

Distracţie pe cinste de Dragobete! Deepside Deejays vine la Tîrgu Mureş pentru o seară de neuitat!
Joi, 25 Februarie 2016 13:09 | Imprimare | Email
Marime text:
Primăria Tîrgu Mureş şi Centrul Cultural Mihai Eminescu au pregătit o supriză de proporţii pentru cei care iubesc distracţia. Deepside DeeJays , unul dintre cei mai buni din România, va face atmosferă vineri noaptea la Cuba Ground, cel mai sigur club din Tîrgu Mureş! Peste 500 de persoane vor sărbători iubirea! Distracţie, muzică bună şi premii pe măsură. O cină romantică pentru doi îndrăgostiţi, invitaţii la film sau piscină şi multe alte surprize. „Intrarea este gratuită pentru doamne şi domnişoare, iar domnii vor plăti doar 10 lei, din care 5 lei e consumaţia. Tinerii au nevoie de distracţie, pentru că e vârsta la care trebuie să se distreze, dar au nevoie şi de siguranţă. De aceea, ne-am îngrijit de la bun început de acest club, ne dorim ca orice activitate care are loc acolo să se desfăşoare în bună regulă, totul e supravegheat . Clubul respectă toate normele PSI “, a declarat viceprimarul Claudiu Maior.
Clubul este deschis între orele 22,00 şi 04,00. În fiecare vineri, cei mai renumiţi DJ din ţară vă aşteaptă la Cuba Ground.
Biroul de presă al primăriei


DNA Târgu-Mureș, cum rămâne cu șantajul lui Florea la adresa pompierilor din ISU Horea?



DNA Târgu-Mureș, cum rămâne cu șantajul lui Florea la adresa pompierilor din ISU Horea?
Cum DNA Târgu-Mureș se face că nu mai știe, le reamintim că Florea a șantajat pompierii. Penalul nenorocit a amenințat că nu dă un leu până când nu primește autorizație la gunoiul numit discoteca primăriei. Pompierii au înțeles mesajul și retardatul lui Florea a ieșit apoi și s-a lăudat cu cea mai sigură discotecă (sic). DNA, verifică data șantajului, verifică eliberarea actului, verifică cine a făcut control și a eliberat autorizația. Pariem că nu au trecut 10 zile de la data șantajului?! Atenție, DNA, jegul numit discoteca primăriei are intrare liberă și se servește băutură alcoolică minorilor!
Până când DNA Târgu-Mureș - care e sesizată și aici - va da și în acest caz etnicului ce merită pentru faptele sale și stilul mafiot care presupune mită Musgociu și furt pe trogloditul de subordonat cu fotbalul sau lepra cu baschetul.
http://www.zi-de-zi.ro/2016/01/29/primarul-suparat-pe-pompieri-ce-spune-colonelul-oltean/

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.