marți, 24 ianuarie 2017

Gunoiul penal se lamentează că a murit un pungaș în închisoare. Despre cei 58 de morți din două spitale de psihiatrie cu diagnostic identic, nimic!



Gunoiul penal se lamentează că a murit un pungaș în închisoare. Despre cei 58 de morți din două spitale de psihiatrie cu diagnostic identic, nimic!
Cum presa gunoaielor condamnate penal sau cu patronii români în pușcărie sau în urmărire generală se plânge de decesul unui escroc dovedit de justiția din românia, evreu, în paranteză,  și cum gunoiul penal se lamentează că a murit ăla în primărie, ia priviți statistica lui Tolontan: 59 de morți în 2 ani în două spitale psihiatrice românești, 58 cu diagnostic identic! Iar poliția nu se sesizează la posibilele omoruri camuflate în accidente cardiace! Bine că jegurile pușcăriașe, bolnave dau nu, merită atenția presei de partid și de șantaj mafiot! Diferența o fac banii și sistemul mafiot de manipulare a populației în favoarea bastarzilor care au furat, mituit sau care s-au ascuns ca niște boarfe masculine de mâna justiției !
 ”În ultimii doi ani, la centrele Măciuca și Băbeni din Vâlcea au murit 59 de oameni fără ca poliția să investigheze”, povestește Georgiana Pascu, de la Centrul pentru Resurse Juridice.
”La toți, cauza morții a fost stop-cardiorespirator, cu excepția unui singur caz de pneumonie, ceea ce este ciudat dacă ai în față studiile din restul județelor”.
ONG-ul a fost blocat anul trecut chiar de către directorul Nicolae Badea, de la DGASPC Vâlcea.
„Cei de la Asistență Socială Vâlcea nu au vrut să ne permită accesul pentru a-i vedea pe pacienți”, povestește Georgiana Pascu.
IPJ Vâlcea a confirmat ieri că ”am deschis dosar penal in rem pentru abuz în serviciu”.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.