duminică, 19 februarie 2017

Acești bolnavi (români) care ne guvernează



Acești bolnavi (români) care ne guvernează
Cu trimitere la titlul cărții duetului  Pierre Accoce - Pierre Rentchwick, românii sunt guvernați de... bolnavi români, ca să fim eleganți și să nu zicem hoți români, nebuni români, trădători români, sereiști români, pușcăriabili români, fătălăi fugari români, condamnați români, lichele de români sau bastarzi români complexați de istoria care nu i-a permis hoțului majoritar să fure în România așa cum dorea.
Pentru că:
1.     ...se inventează ordonanțe ale bolnavilor români subordonați, din dorința de a se scăpa un bolnav român și bolnava sa sinistră  soție, fictiv divorțată.
2.     ...bolnavii români vor să scape și alți bolnavi români de pușcărie, după ce escrocheria cu cerșit grațiere prin doi bolnavi țigani penali a eșuat.
3.     ...pentru că se șantajează, se calomniază și se pune în pericol siguranța țării prin postul TV al unui bolnav român hoț dovedit și prin postul TV al fătălăului fugar și mirositor de pârțuri sereiste.
4.     ...pentru că mândri că sunt hoți români, bolnavii români sunt consiliați de evreii care au consiliat partide fasciste din Israel.
5.     ...pentru că bolnavii români au inventat multinaționalele dușmănoase, Soros și alte minuni care să acopere furturile calificate ale bolnavilor români.
6.     ...pentru că bolnavii români au nevoie de pensionari îndobitociți, de mite electorale pentru fanii Catena și ai altor farmacii, de povești cu românul român care e mai român decât românul sas sau românul maghiar.
7.     ...pentru că SRI, SIE și alte rahaturi de sorginte și obiceiuri comuniste sunt folosite de bolnavul român în scopuri politice.
8.     ...pentru că naționalismul bolnav și promovat de bolnavii români nu poate stârni decât repulsie. Săraca țărișoară furată doar de români!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.