marți, 28 februarie 2017

Gașca sereistului ratat și amator de excursii bahice în Moldova se face că muncește! Poliția face trotuarul…frumos!



Gașca sereistului ratat și amator de excursii bahice în Moldova se face că muncește! Poliția face trotuarul…frumos!
Cum vine 1 martie și apoi 8 martie, absolvenții de liceu și de curs de câteva săptămâni - numiții polițiști locali târgumureșeni – au fost trimiși la… produs. De urmărit modul în care inșii își fac meseria, fotografiind mașinile cu numere diferite de Mureș, mai precis ale unora care nici nu au timp de prostii cu contestații și tribunale. Mai mult, inșii, care se fac că nu observă cum se parchează în fața spitalelor, în fața școlilor, pe trecerile de pietoni, pe trotuare, simțindu-se fotografiați, își permit să fotografieze persoane care pozează pe domeniul public. Bună lecție învățată de la sereistul ratat, bună lecție învățată de la alcooliștii și pistolari nesuportați de serviciul secret, atenție, vine 15 martie și poate și un marș al secuilor și ghiciți cu ce se vor ocupa inșii cu 12 clase controlați de banditul din executiv nu doar prin acțiuni de manipulare cu lipire de autocolante de inspirație SRI, ci și cu banii pe AS SINDICALĂ A POLIȚIEI LOCALE ȘI A PRIMĂRIEI (45.000 de lei anual!) și cu ajutorul pe tabere de pictură ale amatorilor de damfuri și excursii după vin în Moldova!

Atenție, DNA, la gușterii în uniforme!
 1. TABERE DE PICTURĂ, prin primărie, care spală obligațiile pungașului către rahatul din servicii.
2. Excursii folclorice ale sereistului, în delegații ale primăriei.
3. Excursii în Moldova, după....combustibil, prin CL.
4. Lipit autocolante de inspirație sereistă în campaniile electorale ale scursurii etnice cu 3 dosare penale.
5. Cumpărat celebrele pistoale Glock de la firma Lotus, atenție la licitație!
6. Afacerea ridicat mașini, cu borfașii ăștia care anunțau că vor să lucreze și noaptea, în folosul scursurii Țerbea!
7. Investigat sereistul din CA al liceului Unirea, care vorbește mereu de tensiunile drage SRI, adică etnice! Cum a ajuns gagiul acolo și cine are interese de mizerii de manipulare etnică, contra maghiarilor?!
 Autocolantele conțineau următorul mesaj al Primăriei Târgu-Mureș:
”Primăria Municipiului Târgu-Mureş deţine informaţii certe potrivit cărora reprezentanţi ai unor formaţiuni politice, în cârdăşie cu grupuri de interlopi, vor vandaliza, în nopţile premergătoare alegerilor din 10 iunie, imobilele şi autoturismele din oraş, prin lipirea de afişe denigratoare, atentând la ordinea şi liniştea publică precum şi la siguranţa şi integritatea bunurilor cetăţenilor municipiului.
Pentru preîntâmpinarea unor astfel de acţiuni menite a crea derută, confuzie şi nelinişte în rândul locuitorilor precum şi pentru protejarea bunurilor acestora, Primăria solicită sprijinul autorităţilor competente, în sensul depistării acestor acţiuni, identificării şi sancţionării făptuitorilor conform legislaţiei în vigoare.


Rahatul de manipulare a la martie 199, în campania gunoiului etnic:
Primarul municipiului Târgu-Mureş, dr. Dorin Florea, se adresează, în egală măsură, cetăţenilor oraşului, rugându-i să sesizeze orice act de vandalism, apelând – prin Dispeceratul Integrat de Urgenţă – tel. 112 (apel gratuit) instituţiile statului abilitate a lua măsuri pentru protejarea bunurilor cetăţenilor, respectiv să se adreseze echipajelor de ordine publică aflate în misiune de patrulare în cartiere.
Primarul municipiului are încredere în puterea de discernământ a târgumureşenilor, fără deosebire de naţionalitate, precum şi în corecta apreciere a eforturilor primăriei pentru asigurarea integrităţii bunurilor cetăţenilor şi ale oraşului”.
După constatarea faptelor de către o echipă din cadrul IPJ Mureș, a fost înregistrat un dosar penal. Cercetările sunt continuate sub supravegherea unui procuror de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Târgu-Mureş, sub aspectul comiterii infracţiunii de abuz în serviciu contra intereselor publice de către directorul Direcţiei de Poliţie Locală, Valentin Bretfelean.

Pictura și folclorul, armele poliției locale Târgu-Mureș în lupta pentru afaceri pe primăria lui Florea sau cum lupii portocalii întrețin și se achită de obligații la… vulturii albaștri!



Pictura și folclorul, armele poliției locale Târgu-Mureș în lupta pentru afaceri pe primăria lui Florea sau cum lupii portocalii întrețin și se achită de obligații la… vulturii albaștri!
Credeați că armele sunt pistoalele Glock pe care banditul din Primăria Târgu-Mureș le-a cumpărat de la firma Lotus, cum au făcut pedeliștii? Greșit, armele poliției locale în lupta pe afaceri pe primărie sunt pictura și folclorul!
 Din moment ce bandiții din poliția locală sunt agenți electorali ai lui Florea, care i-a trimis pe slugoi să lipească autocolante de 1900 de euro, 3000 de exemplare, pe magazin FCM, singura afacere cu autocolante  a bandițiilor din primărie și partid,  din banii furați de bandiții PDL, în campania cu vandalii imaginați chiar de sereistul ratat, cum avea să recunoască Florea: Bretfelean știe ce vorbește, e fost ofițer SRI, iată, vin și recompensele!
Bretfelean umflă loc în delegația folclorică a primăriei Târgu-Mureș și o așa-zisă asociație culturală Vulturul albastru organizează cu rahații din Primăria Târgu-Mureș tabără națională de…pictură! Lipitorii de autocolante au ajuns în delegațiile lui Florea și beneficiari ai afacerii cu pictura! După faptă și răsplată! Poate îl ia cineva pe sereistul dat afară din SRI și când merge la Viena, pentru oarecare probleme!  
http://www.abonati.me/2261510/POLITIA-COMUNITARA-TARGU-MURES
nformatii Generale ASOCIATIA SPORTIVA "VULTURUL ALBASTRU" TIRGU MURES
Inapoi la Catalogul Firmelor
Adresa:
    Gheorghe Doja 9
Localitate:
    Tîrgu Mureş
Judet:
    MUREŞ
Telefon:
    0265250760
Fax:
    
Cod Unic de Identificare:
    29070861
Nr. Registrul Comertului:
    -/-/-
Stare societate :
    INREGISTRAT din data 06 September 2011
Atentie
    Bilant nepublicat pe anul .
Url:
    http://www.vrajitorul.eu/firma/29070861/asociatia-sportiva-vulturul-albastru-tirgu-mures
A 9-a înfrăţire a Tîrgu-Mureşului cu un oraş din străinătate – la acest număr ajuns oraşul nostru care urmează ca în scurt timp să-şi primească un nou frate în Grecia. Oraşul Litochoro din regiunea Liptocaria, aflat chiar la poalele Olympului, urmează să semneze curând actele pentru oficializarea relaţiei. Tîrgu-Mureşul este la ora actuală înfrăţit deja cu 8 oraşe din 4 ţări: Ungaria, Turcia, Germania şi Republica Moldova. Aflată în Grecia chiar în timpul sărbătoririi centenarului de la unirea regiunilor Olympului, delegaţia mureşeană formată din reprezentanţi ai municipalităţii a fost onorată de propunerea primarului elen. ”În urma mai multor schimburi culturale organizate la poalele Olimpului, respectiv în regiunea Litochoro, localitatea Liptocaria, ce s-au concretizat în 7 tabere de pictură şi 10 schimburi culturale pe linia ansamblurilor artistice şi etnofolclorice, astăzi, primarul regiunii Lithochoro şi-a exprimat dorinţa ca această regiune să se înfrăţească cu Tîrgu-Mureşul.” a declarat Valentin Bretfelean - director executiv Poliția Locală Tîrgu-Mureș, membru al delegației murșene în Grecia.Datorită faptului că ansambluri de dans popular şi artişti participă de câţiva ani încoace deja la festivaluri, tabere şi consursuri în Grecia, această înfrăţire va fi încununată de o continuare culturală benefică ambelor oraşe. ”Pe noi ca tîrgumureşeni nu face decât să ne onoreze această propunere, vom acţiona de aşa natură încât schimburile interculturale între românii din Transilvania şi aromânii din zona Litochoro să continue.”a spus Valentin Bretfelean - director executiv Poliția Locală Tîrgu-Mureș, membru al delegației murșene în Grecia.La întâlnirea dintre oficialităţi au avut loc şi schimburi de cadouri. Tîrgu-mureşenii au oferit simboluri ale oraşului.  Iar grecii o carte reprezentativă a zonei Olympului. Actele pentru oficializarea înfrăţirii oraşelor vor fi semnate în curând, urmând ca Tîrgu-Mureşul să primească cel de-al 9-lea frate european. - See more at: http://www.tirgumureseanul.ro/detali-stire/lista/home/articol/tirgu-muresul-se-infarteste-cu-un-oras-grecesc.html#sthash.ui3YjaHX.dpuf
Revenim cu aceleași întrebări adresate SRI Mureș:
1.     SRI Mureș, care este poziția ta față de  pericolul vandalilor, anunțat de borfași pe siteul primăriei și pe autocolantele lipite de polițiștii locali subordonați lui Florea?
2.     Care este poziția ta față de Florea, care creditează manipularea, spunând că fostul SRI-ist știe ce vorbește. De cînd foștii SRI-iști știu mai bine ca actualii SRI-iști ce se întâmplă în orașul cu vot etnic dirijat?
3.     Care sunt sancțiunile primite la SRI de Bretfelean?
4.     Unde sunt sesizările cum că pentru cineva se arogă atribuții de sereist, el fiind un amărât de funcționar public?
5.    Fiind renumele SRI în joc, unde este ancheta privind autocolantele cumpărate de primărie, asumate de Florea prin semnătură, prin care este prezentat Florea ca factor de ordine. Gașca din primărie are pe licitatiapublica exact afacerea autocolante A4, 3000 de bucăți, cu 1900 de euro din banii târgumureșenilor? Verificați folosirea banului public pe provocări etnice(mesajele fiind scrise în limba română!) și încercarea de a obține haos în oraș, punându-se în pericol climatul de liniște și ordine?
Autoritate contractanta: Primaria Municipiului Tirgu-Mures
Cod de identificare fiscala: 4322823
Adresa: Piata Victoriei nr.3, Targu Mures
Telefon: +40 0265268330
Fax: +04 0365801856
Ofertant: MEDIA FACTORY INTERNATIONAL SRL
Cod de identificare fiscala: RO28492078
Adresa: STRADA LUNGA NR 1, Sangeorgiu de Mures
Telefon: +40 757058059
Fax:
Detaliu produs / serviciu / lucrare
Denumire: Autocolante A4
CPV: 22462000-6 -
Materiale publicitare (Rev.2)
Unitate de masura: bucata
Data publicare: 01.04.2012 20:58
Descriere:
Autocolante a€“ format A4, suport PVC, print digital real solvent ink, 4+0
Detaliu achizitie
Denumire: [DA2850300]
Autocolante a€“ format A4
Cantitate: 3000.00
(bucata)
Data initiere: 23.04.2012 14:27
Data limita etapa: 26.04.2012 17:00
( Ofertare )
Pret maximal: 2.78 RON
(0.64 EUR)
 
     Autoritate contractanta: Primaria Municipiului Tirgu-Mures
Cod de identificare fiscala: 4322823
Adresa: Piata Victoriei nr.3, Targu Mures
Telefon: 0265-268330
Fax: 0365-801856
Ofertant: LOTUS DISTRIBUTION & SERVICE S.R.L.
Cod de identificare fiscala: 13766116
Adresa: sect.1, str.Paris, nr.67, demisol, camera 1, Bucuresti
Telefon: 021- 2338867
Fax: 021 – 2319734
Detaliu produs / serviciu / lucrare
Denumire : Pistol GLOCK
CPV: 35321000-0 -
Arme usoare de foc (Rev.2)
Unitate de masura: bucata
Data publicare: 04.08.2011 14:45
Descriere:
Oferim gama de pistoale GLOCK.
Detaliu achizitie
Denumire: [DA2406529]
pistoale cu acesoriile aferente pentru agentii Politiei Locale
Cantitate: 10.00
(bucata)
Data initiere: 23.11.2011 11:38
Data limita etapa: 28.11.2011 17:00
( Ofertare )
Pret maximal: 1,650 RON
(378.54 EUR)
Descriere:
10 pistoale calibru 9x9mm cu munitia si accesoriile aferente:toc purtare pistol ,incarcator,trusa de intretinere si incarcare , dispozitive de incarcare rapida a incarcatorului,caseta de pastrare si transport a armei si documentatia(instructiuni de utilizare si intretinere in limba ramana).Caracteristici tehnice:corp pistol(metalic sau polimer,cu posibilitatea cresterii dimensiunilor manerului,adausuri ,in functie de marimea mainii),culoare(negru),aparate de ochire(tip tel-catare,cu posibilitatea reglarii prin deplasarea telului sau a catarii, sau a inlocuirii acestora);manson (metalic),sistem de siguranta(sa poata fi dezarmat manual sau automat, precum si cu sisteme de siguranta impotriva declansarii accidentale a focului in cazul caderii armei de la inaltimea de 1,5-2m,greutatea pistolului fara incarcator, intre:590-700g,lungimea totala a pistolului standard(fara adausuri), intre180-190mm, lungimea tevii, intre 98-110mm ,lungimea liniei de mira, intre 150-165 mm,profilul tevii(hexagonal, cu ghinturi spre dreapta)forta de declansare a tragaciului(intre25-40N)capacitatea incarcatorului(min.15 cartuse),gruparea medie a 10 lovituri la 25m(H+L)mai mic sau egal cu16cm;durabilitatea tevii(minim 40.000 lovituri).

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.