duminică, 12 februarie 2017

Bandiții lui Florea și ai lui Maior sunt părăsiți până și de microbiștii care cumpărau bilete la clubul retardatului sectant



Bandiții lui Florea și ai lui Maior sunt părăsiți până și de microbiștii care cumpărau bilete la clubul retardatului sectant

Record la clubul evazionist și cu bube al sectantului și al sinistrei sale mume. După ce banditul sectant primește gratuit terenuri și le închiriază mumă-sii pentru a spăla banii publici și pentru că borfașul etnic suprem îi dă retardatului și milioane de euro din bani publici. Trimiteri în judecată și retardatul prins și cu hoție pe PFA la jegul lui de partid, așadar și conflicte pe legea avertizoruluik public, pentru politizarea instituției pe prostălău, cei  doi borfași etnici și cu mite în primărie, dosarul Coral încă netrimis în judecată cu imbecilul lui Florea la încasat mită, scoaterea consilierilor cretini și locali de la complicitate la hoție, pentru că slugile șantajate  au turnat  la DNA porcii din executiv, hoții români care fură românii și maghiarii.
Pentru DNA Târgu-Mureș, alte subiecte: afacerea ASA în școli, cele 10 abonamente decontate prin fiecare șef de asociație de proprietari, originalitatea echipamentelor Joma, banii neîncasați de la sectant prin transferuri (50 la sută obligatoriu la buget), plata facultății fotbaliștilor, escrocheria cu academia de 5000 de euro din banii publici pentru fiecare elev, decontările bandiților subordonați în partid lui Florea și a altor escroci români, afacerea magazin FCM, banii din procesele fetelor și contribuția mamei de sectant tâmpit și așa mai departe.
Digisport
ASA Tg Mureș va juca împotriva lui ACS Poli Timișoara, pe stadionul lui CFR Cluj, ”Dr. Constanin Rădulescu”, după ce terenul de pe propria arenă este înghețat.

În condițiile în care locul de disputare al partidei a fost schimbat în această săptămână, la întâlnirea dintre ardeleni și bănățeni ar putea fi bătut recordul negativ în privința asistenței la un joc din Liga 1.

Cu o oră înainte de meci, doar patru bilete au fost vândute pentru întâlnirea dintre ASA Tg Mureș și ACS Poli Timișoara. Până la startul partidei, pe stadion și-au făcut apariția și alți spectatori, însă, chiar și așa, este posibil ca numărul celor prezenți în tribunele stadionului din Gruia să fie mai mic decât cel de la meciul dintre Astra și Concordia Chiajna, atunci când, la jocul care a avut loc în ”Ștefan cel Mare”, au fost prezenți doar 30 de oameni, care și-au achiziționat un bilet.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.