marți, 28 februarie 2017

Pompierii șantajați de primarul Florea știu ce e autorizația, semn că mafia din Târgu-Mureș nu deține tot orașul



Pompierii șantajați de primarul Florea știu ce e autorizația, semn că mafia din Târgu-Mureș nu deține tot orașul
Cum DNA încă nu mișcă nimic la șantajul pe față a lui Florea, primar penal și cu mită, cum spune DNA, la adresa conducerii ISU Horea, în baza celor 700 de litri de combustibil din banii publici pentru MAI, ia verificați când a șantajat nenorocitul și când au sărit cu autorizația șantajații de la ISU Horea. Prilej și pentru prepuțul lui Florea să se laude cum că discoteca primăriei e cea mai sigură discotecă din oraș! De parcă pompierii șantajați dau autorizații de sigură, mai sigură, cea mai sigură. DNA Târgu-Mureș, verifică data emiterii autorizației, verificabil și prin actul care trebuie să fie prezent și în discotecă, la loc vizibil! Lăsați borfașii etnici să șantajeze în baza celor 700 de litri de combustibil acordați lunar prin CL?!




DNA Târgu-Mureș, cum rămâne cu șantajul lui Florea la adresa pompierilor din ISU Horea?
Cum DNA Târgu-Mureș se face că nu mai știe, le reamintim că Florea a șantajat pompierii. Penalul nenorocit a amenințat că nu dă un leu până când nu primește autorizație la gunoiul numit discoteca primăriei. Pompierii au înțeles mesajul și retardatul lui Florea a ieșit apoi și s-a lăudat cu cea mai sigură discotecă (sic). DNA, verifică data șantajului, verifică eliberarea actului, verifică cine a făcut control și a eliberat autorizația. Pariem că nu au trecut 10 zile de la data șantajului?! Atenție, DNA, jegul numit discoteca primăriei are intrare liberă și se servește băutură alcoolică minorilor!
Până când DNA Târgu-Mureș - care e sesizată și aici - va da și în acest caz etnicului ce merită pentru faptele sale și stilul mafiot care presupune mită Musgociu și furt pe trogloditul de subordonat cu fotbalul sau lepra cu baschetul.
http://www.zi-de-zi.ro/2016/01/29/primarul-suparat-pe-pompieri-ce-spune-colonelul-oltean/


Dorin Florea, de la șantaj pe față la adresa pompierilor care nu dădeau hoților români din primăria Târgu-Mureș autorizație pentru hoția discoteca primăriei, la urări pentru șantajați
Până când DNA Târgu-Mureș - care e sesizată și aici - va da și în acest caz etnicului ce merită pentru faptele sale și stilul mafiot care presupune mită Musgociu și furt pe trogloditul de subordonat cu fotbalul sau lepra cu baschetul.
http://www.zi-de-zi.ro/2016/01/29/primarul-suparat-pe-pompieri-ce-spune-colonelul-oltean/
Ziua de 13  septembrie ne reaminteşte, de fiecare dată, sensul profund al unor cuvinte precum patriotism, sacrificiu, care au marcat spaţiul românesc în momente decisive pentru păstrarea fiinţei naţionale.
Prin bătălia din Dealul Spirii, ostaşii pompieri au făcut dovada eroismului şi gloriei militare, oferind urmaşilor modelul dragostei de neam.
În prezent, pompierii, alături de efectivele de protecţie civilă sunt integraţi într-o structură modernă şi activă, caracterizată prin profesionalism şi disciplină.
13 Septembrie, moment de mare încărcătură emoţională, ne oferă prilejul de a-i felicita pe toţi pompierii militari şi civili, care şi-au asumat ca pe o datorie de onoare misiunea cu care sunt învestiţi, cea de apărători ai vieţii, valorilor materiale şi spirituale ale societăţii.
LA MULŢI ANI!
dr. Dorin Florea,
Primarul municipiului Tîrgu-Mureş





Atenție, DNA la șantajul bandiților din Primăria Târgu-Mureș pentru aviz ISU! Le da porcilor români cineva peste bot sau jegurile tolerate de SRI au omerta la Târgu-Mureș?!
Publicitatea pe bani publici pentru retardatul lui Florea, prin borfașul de intermediar cu presa cărată la notar, pentru cartelul hoților români și maghiari, mega-hoțul și cu hoție și amendă pe legea concurenței, club cu  băutură pentru minori, șantaj al escrocului mare din primărie pentru aviz ISU. DNA, porcii lui Florea șantajează și iau mită Coral, ceva  mișcare?!
Distracţie pe cinste de Dragobete! Deepside Deejays vine la Tîrgu Mureş pentru o seară de neuitat!
Joi, 25 Februarie 2016 13:09 | Imprimare | Email
Marime text:
Primăria Tîrgu Mureş şi Centrul Cultural Mihai Eminescu au pregătit o supriză de proporţii pentru cei care iubesc distracţia. Deepside DeeJays , unul dintre cei mai buni din România, va face atmosferă vineri noaptea la Cuba Ground, cel mai sigur club din Tîrgu Mureş! Peste 500 de persoane vor sărbători iubirea! Distracţie, muzică bună şi premii pe măsură. O cină romantică pentru doi îndrăgostiţi, invitaţii la film sau piscină şi multe alte surprize. „Intrarea este gratuită pentru doamne şi domnişoare, iar domnii vor plăti doar 10 lei, din care 5 lei e consumaţia. Tinerii au nevoie de distracţie, pentru că e vârsta la care trebuie să se distreze, dar au nevoie şi de siguranţă. De aceea, ne-am îngrijit de la bun început de acest club, ne dorim ca orice activitate care are loc acolo să se desfăşoare în bună regulă, totul e supravegheat . Clubul respectă toate normele PSI “, a declarat viceprimarul Claudiu Maior.
Clubul este deschis între orele 22,00 şi 04,00. În fiecare vineri, cei mai renumiţi DJ din ţară vă aşteaptă la Cuba Ground.
Biroul de presă al primăriei

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.