miercuri, 15 februarie 2017

Atenție, DNA Târgu-Mureș, la bandiții din Primăria Târgu-Mureș și sutele de mii de euro cheltuite de borfași pe firmele scursurilor etnice și prin complicitatea maghiarilor...buniAtenție, DNA Târgu-Mureș, la bandiții din Primăria Târgu-Mureș și sutele de mii de euro cheltuite de borfași pe firmele scursurilor etnice și prin complicitatea maghiarilor...buni
Pentru că maghiarul cel bun e cel cu afaceri sau pupincurisme la banditul etnic numărul 1 al hoției românești din Primăria Târgu-Mureș,  DNA Târgu-Mureș, ia căutați excursiile la Viena cu Siletina retardatului, excursiile pensionarilor pe transportul porcului penelist din banii publici, decontările pentru zeci de mii de pensionari pe firma jegului sectant, atenție la transporturile terestre ale primăriei pe firma porcului liberal subordonat lui Florea, atenție la decontările pe mii de pensionari la hrănit gloata, la borfașul mort Țerbea! Toate hoții și dedicații românești, toate decontări ale scursurii etnice  pe hoții lui români, toate motivate de ungurul cel... bun de la condus pensionarii la mizeriile porcului român! Sute de mii de euro cheltuite de porcul etnic pe motiv de pensionari pupincuriști care trebuie hrăniți, plimbați și pozați, pentru campaniile bastardului etnic și ale retardatului lui pe mită Coral și PFA de prostălău cu diplomă târzie de inginer!


Dorin Florea, primarul municipiului Tîrgu Mureş alături de pensionarii târgumureşeni
Miercuri, 15 Februarie 2017 14:18 | Imprimare | EmailMarime text:

Peste 300 de pensionari din Tîrgu Mureş au participat la tradiţionala „Zi de club", care s-a desfăşurat miercuri, 15 februarie 2017, la Casa de Oaspeţi din cadrul Complexului de Agrement şi Sport „Mureşul" - Weekend. Prezent la această manifestare, în calitate de invitat, primarul Dorin Florea a declarat celor prezenţi: „De fiecare dată petrecem momente deosebite, unice, alături de dumneavoastră, membrii Uniunii Generale a Pensionarilor din România, filiala Mureş. De-a lungul timpului, s-a creat o relaţie de suflet între primărie şi pensionarii din municipiu, bazată pe încredere, preţuire şi respect, o legătură durabilă şi un dialog permanent  pe care avem grijă să le menţinem, întâlnindu-ne ori de câte ori avem ocazia". La rândul său, doamna Kovacs Irma, preşedinte al UGPR – Mureş a mulţumit în discursul său conducerii Primăriei Tîrgu Mureş pentru sprijinul constant pe care această instituţie îl oferă Uniunii Pensionarilor – filiala Mureş.

Serviciul relaţii publice interne şi internaţionale

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu