marți, 21 februarie 2017

Atenție, DNA, la trinitatea veselă care a umflat milioane de euro în Cetatea medievală târgumureșeană



Atenție, DNA, la trinitatea veselă care a umflat milioane de euro în Cetatea medievală târgumureșeană
Cum Poruțiu, Borșan și Bența egal gașca de partid și de întreținuți ai porcului penal și de partid din executivul primăriei, poate bagă DNA și OLAF nasurile la afacerile respectivilor pe cetate, calificarea necesară, decontările făcute, calitatea lucrărilor. Și cu un drum să verifice și pe Borșan cel cu afaceri fără număr la spitale, iar pe Bența la afacerile primite pe UMF. Gașca etnică și de partid e întreținută de bastardul din primărie de mai bine de 10 ani și de niște nimeni proveniți din PSD, PNL și PDL, că tot e dedicație etnică, să nu moară românul de foame! Până atunci, să ne râdem cu retardați și artiști! Atenție, DNA Târgu-Mureș, la scursurile numite Vulturi albaștri în cetate sau mai bine zis la sereiștii bețivani și amatori de expoziții de pictură sau purtați în delegații folclorice ale primăriei banditului român, recompensați cu excursii și cu 50.000 de euro banii prostimii, pe motiv de cadou AS sindicale! Pentru că...campanie electorală, texte de manipulare grosieră sereistă plus ura necesară la adresa maghiarilor!
P.S. Retardatul lui Florea e resuscitat ca imagine, semn că mita Coral investigată la Cluj-Napoca e tot investigată, doar, la Cluj-Napoca! Rușinică, DNA, lași tembelul liber să se bucure de bani și de favorurile...clare(i)! 


Pictură, pastel şi sculptură...în Cetatea Medievală
Luni, 20 Februarie 2017 14:52 | Imprimare | Email



Marime text:





Primăria municipiului Tîrgu Mureş, în colaborare cu artişti plastici din localitate, organizează zilele acestea în incinta Cetăţii Medievale mai multe expoziţii tematice. Lucrările de artă - sculptură, pictură şi pastel - sunt expuse în Bastioanele mic, al Tăbăcarilor şi  Dogarilor, precum şi în Corpul „B"şi reprezintă creaţiile artiştilor Rodica Pop, Veres Zsuzsa, Orban Laszlo şi Gyarmati Janos. Acestea pot fi vizitate zilnic, în intervalul orar 12.00 – 16.00, de luni până duminică, inclusiv. „Iubitorii de artă au ocazia să se întâlnească în aceste zile cu lucrările minunate aparţinând celor trei artişti plastici târgumureşeni, care-şi etalează creaţiile în spaţiile puse la dispoziţie de Primăria Tîrgu Mureş. Avem în pregătire, de asemenea, o expoziţie având ca tematică primăvara, asupra căreia vom reveni, mai pe larg, în zilele următoare", a declarat Claudiu Maior, consilierul primarului.

Serviciul relaţii publice interne şi internaţionale

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.