luni, 6 mai 2019

Consiliul concurenței a amendat hoții de români cu cartel taxi, cu aproape un milion de euro. Printre ei și escrocii din Târgu-Mureș!


Consiliul concurenței a amendat hoții de români cu cartel taxi, cu aproape un milion de euro. Printre ei și escrocii din Târgu-Mureș!

În caz că ați uitat, escrocul cu Siletina și-a tras cartel taxi și când a fost prins jumătate din amendă a fost plătită din banii Transportului local. Și escrocul ăla e liber!
Hoția dublată aici:
Bursa.ro zicere

"De exemplu, am amendat 8 companii active pe piaţa transportului de persoane în regim de taxi şi dispecerat din Bucureşti şi judeţul Ilfov cu aproximativ 500.000 de euro pentru participarea la un cartel având ca obiect fixarea tarifului. De asemenea, alte 36 de companii de taxi din Constanţa, Timişoara, Baia Mare, Târgu-Mureş şi Râmnicu Vâlcea au fost sancţionate cu peste 400.000 de euro, pentru constituirea unor carteluri în vederea fixării tarifului. Cele mai multe dintre companiile de taximetrie sancţionate de noi erau membre în Confederaţia Operatorilor şi Transportatorilor Autorizaţi din România (COTAR). Companiile au contestat, însă instanţa a menţinut decizia Autorităţii de concurenţă", a spus Chiriţoiu, la solicitarea News.ro.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.