duminică, 12 mai 2019

Mită sau nu pentru poliția locală târgumureșeană?!

Mită sau nu pentru poliția locală târgumureșeană?!
DNA nu zice nimic, deși există  cel puțin o sesizare. Poliția locală târgumureșeană ia sau nu mită atunci când joacă fotbal pe 20.000 de lei din bugetul local? Sau când inventează sindicate sportive pe care ia câte 45.000 de lei? As sindicală a poliției locală, As sindicală a poliției locale și a primăriei, pentru DNA. Sau când mănâncă gratis la parastasele vesele ale primăriei? Sau când primește norme de hrană de 1000 de lei pentru pensionarii angajați ca buni, vezi declarația lui Bretfelean? Sau când primește 15.000 de lei pe asociația Bretfeleanului, să se joace gagiul de-a șeful taberei de pictură. Vulturii albaștri ai debarcării din SRI? Sau când toate astea vin după manipularea cu vandalii care atacă orașul, 3000 de autocolante cumpărate anterior, cu Florea recunoscând că manipularea e a lui Bretfelean, că e din SRI și știe ce spune?! Asta e sau nu mită, bani ca pentru slugile inculpaților din primărie, prin pomana inculpaților din primărie, proiecte inventate de Florea și Maior, consilierul fictiv?!
P.S. Nu râdem de poliția locală că îi bate Dumnezeu cu alți șefi SRI, de tip Bretfelean probleme cu încălcarea gravă a  statutul SRI și Matiș, ziarist la vedere și cum există rahaturi în poliția locală pornind de la sindicate, plângerile angajaților  și altele  nu poți să ai încredere cum trebuie în poliția cu 12 clase și conducerile iubite de inculpații români din primărie. Cine era denunțătorul? Damaschin sau băiatul cu idei de la SRI?!
Ardealnews.ro zicere:
Curtea de Apel Târgu Mureș a dispus condamnarea inculpatului Vlaicu Ionel, persoană fără calitate specială, la o pedeapsă de 2 ani și 4 luni închisoare cu executare pentru comiterea infracțiunii de dare de mită.

Totodată, inculpatului i s-a aplicat pedeapsa complementară a publicării hotărârii definitive de condamnare într-un cotidian național.

Hotărârea este definitivă.

În fapt,  la data de 18.10.2016, directorul executiv adjunct al Poliției Locale Târgu Mureș a sesizat Parchetul de pe lângă Tribunalul Mureș cu privire la faptul că un agent din subordine l-a informat că, în timp ce își exercita atribuțiile de serviciu, a depistat în trafic pe numitul Vlaicu Ionel, conducând o autoutilitară într-o zonă cu restricții din municipiul Târgu Mureș.

Cu această ocazie, numitul Vlaicu Ionel a oferit polițistului, odată cu actele, și suma de 50 de lei, în scopul de a nu-i aplica sancțiunea contravențională prevăzută de lege.

Ofițerii de poliție judiciară din cadrul Direcției Generale Anticorupție – Serviciul Județean Anticorupție Mureș, împreună cu procurorul din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Mureș s-au deplasat la acea locație și au constatat faptul că susnumitul a oferit cu titlu de mită suma de 50 de lei unui agent de poliție din cadrul Poliției Locale Târgu Mureș, pentru a nu-i aplica măsurile legale.

SERVICIUL JUDEŢEAN ANTICORUPŢIE MUREŞ / Foto: colaj

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.