duminică, 5 mai 2019

Valabil la toate găinăriile etnice numite cluburi ale primăriei pe banii contribuabililor cu școală


Valabil la toate găinăriile etnice numite cluburi ale primăriei pe banii contribuabililor cu școală
Cum escrocii au ajuns să dea cu subsemnatul la DNA și la tribunale, poate nu e târziu să le amintim contribuabililor că în cluburile CL și de primărie sunt doar banii lor! Că sunt escroci de Ardeal sau aiurea, folosirea banilor publici pentru întreținut sport zis profesionist, pe niște sportivi cu școala făcută cum a fost făcută, asta ca idee despre ce altceva ar putea să facă în viață, înseamnă un singur lucru, campanie electorală, vot de la fraieri, patriotism bolnav de genul celui comunist, noi toți muncim în fabrică, uzină, ca unii fără școală să arunce mingea la coș sau poartă. Să nu le plângeți de milă, că nu și-au luat salariile de 4 luni, ca orice profesionist pe bani publici probabil și fătucile au vreo 1000 de lei pe cartea de muncă și restul sutelor de mii de euro vin ca bonusuri.  Plătite din banii voștri, ca un fel de mită, întrucât fetele sunt plătite cu ce scrie în cartea de muncă ca valoarea muncii. Orice ban primit în plus ar trebui considerată mită, dai bani publici în plus ca să-și facă meseria mai bine, adică...mită. Și atenție la escrocii din preajma sportivilor, toți atârnătorii/antrenorii și-au tras PFA, la Mureș sau aiurea. Ghiciți de ce și ghiciți ce acte aveți nevoie, într-o societate normală, ca cineva să confirme că ești bun în breaslă. Nu e valabilă regula la escroci angajați în primării pe carnet de partid pe PFA-uri religioase, umoristice sau inginerești! Să menajăm românismul bolnav, bisericuțele de peste ocean, obligațiile de partid și de angajat neamurile proaste și așa mai departe, cu tot ce presupun familii, cuvânt scris cum vreți voi.
P.S.În Ardeal sau aiurea retarzii români ai banului public și ai dosarelor penale decontează din banii publici și cafele băute de antrenorii pe PFA! Că e și ei...oameni și prostimea nu se prinde. Nici DNA sau Curtea de conturi, doar e rahat etnic românesc.
Gsp.ro zicere:
Cel mai important a fost, se pare, neplata salariilor sportivilor! Echipa sponsorizată de Primăria Capitalei, cu un buget de aproximativ 4,5 milioane de euro, nu a primit în 2019 niciun ban!

Sunt practic 4 luni de neplată pentru Lekic, Neagu și compania. Au fost inclusiv informații că „stranierele" nu au vrut să se mai antreneze la un moment dat, cerând explicații despre situația financiară.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.