vineri, 24 mai 2019

Curte de școală târgumureșeană sau parcare cu nesimțire de la borfași


Curte de școală târgumureșeană sau parcare cu nesimțire de la borfași
Nici o reacție de la borfașii responsabili, nici un retard în vizită electorală, rahat românesc în contul obligațiilor maghiare. DNA, cum a privatizat gagiul terenul de sport? Sau cum a montat vreun retard locuri de joacă bebeluși pe spațiul verde al școlii?!
P.S. Bitumul de la ex-pușcăriașul iubit, Lăurean! Și reabilitare tâmplărie lemn de vreo 90.000 de euro pe românaș, plus elevă moartă și camere de supraveghere din bani publici și campanie electorală pentru escroci. DNA, enjoy!
P.S. 2. Inspectorul școlar știe, e ființă umană și are neuron?! Sau e din gașca politică a înapoiatului?
P.S. 3. Presa neșantajată și fără bani publici de la inculpații români, cu scop de albire rahat, vino când sunt 20-25 de mașini parcate! Pentru că sluj și în fața păcălicilor din primărie care nu le repară acoperișul și sunt obligați să pună afișe de atenționare, ca să nu mai moară vreun maghiar sau român, elev. 
P.S. 4. Nu mai vine retrardul să tragă linii de parcare? Să mai cadorisească românește ceva bănuți, pentru sectă, românism, colegi de partid sau de primărie? Orice gunoi de gen care trăiește din pomană?

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.