sâmbătă, 25 mai 2019

Să ne râdem cu inculpatul Florea, afacere pe semnalizare rutieră cu o firmă închisă 11 ani!


Să ne râdem cu inculpatul Florea, afacere pe semnalizare rutieră cu o firmă închisă 11 ani!
De la cine a cumpărat Publiserv ”morcovii” rutieri? Câștigătorul achiziției de pe SEAP este SC Aeroklima SRL, cu sediul în Dobreni, Neamț, pe str. Școlii, la nr. 89 B, și cu Eugen Bârlădeanu administrator. Firma a fost înființată în 2003, dar între 2004 și 2015 nu a avut activitate. O explicație ar putea fi și faptul că, aproximativ în acea perioadă, dl. Bârlădeanu era ușor ocupat cu altă linie de muncă, contabil șef la Katel Group, societate care se ocupa cu producerea, furnizarea și întreținerea sistemelor de reglementare a traficului rutier și care a intrat în insolvență în anul 2016.
Afacere cu adevărat dubioasă având în vedere obișnuința afacerilor pe prostălăi subordonați în primărie și partid, pe sectă, pe camarilă. Rămâne singurul criteriu românismul. Pentru că UDMR Mureș nu trebuie să voteze nimic pentru gașca etnică sau pentru vreun înapoiat.

http://www.msnews.ro/targu-mures-administratia-florea-pregateste-montarea-unor-noi-indicatoarele-cu-denumirea-strazilor-halatul-33-000-de-euro/

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.