duminică, 25 august 2019

Cumpănașu promovează, de fapt, vreo lege pentru înarmarea băieților deștepți?!

Cumpănașu promovează, de fapt, vreo lege pentru înarmarea băieților deștepți?!
Alexandru Cumpanasu, la capatul puterilor. Unchiul Alexandrei Macesanu este distrus vazand cum nu se face dreptate in cazul nepoatei sale, astfel ca a luat o decizie drastica.

„AM HOTARAT SA-MI APAR SINGUR FAMILIA pana cand vom avea un RESTART al institutiilor menite sa ne apere. Asa ca am participat la mai multe sesiuni de tragere in poligon cu arme!! Ciao.dixit

Să recapitulăm, un individ care zice că e unchiul unei fete dispărute face conferințe de presă, amenință un posibil făptaș, pe care îl vrea 5 minute ca să în facă felul, care aruncă teorii conspiraționiste, el fiind și un băiat cu intrare la MAI, cu frate ofițer afișat pe la petrecerile interlopilor și  pe asociația aia cu prietenie de la MAI cu site copiat după cel al SRI! Plus un avocat din gașca lui Dragnea, vocal și foarte colportator de prostii la TV, cu opinii personale și poze de tembel la locul faptei. Să ghicim, se pregătește vreo lege pentru înarmarea băieților deștepți, că tot au vrut niște borfași înlesniri la deținerea armelor.  Țării cât mai mult cărbune, pardon, pistoale pentru aleșii neamului prost al PSD?! 
P.S Mafia PDL a desfășurat planul de înarmare a polițiilor locale cu Glock, pe motiv de Lotus București. Iar polițiștii cu mai mult de 12 clase trag cu Carpați. Logic,  ei nu sunt controlați de primăriile care au cumpărat Glockul minune. Ceva dosar pentru posibilele hoții ale gunoaielor inculpate sau nu ale PDL/PNL/ALDE, de la primăriile din țară?!Pute afacerea Lotus? Cum să dai pistol modern pe mâna unuia cu 12 clase și controlat de sereist?!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.