luni, 5 august 2019

Decalogul organului

Decalogul organului
1.     Organul are întotdeauna dreptate și când nu are dreptate nu îi pasă nimănui, decât raiului care pierde un client.
2.     Organul are normă de hrană diferențiată de voi, fraierilor, pentru că luptă cu necuratul în cele mai sumbre forme și asta face foame.
3.     Organul are rude în sistem, are actualizări ale normei de hrană cu inflația, pentru că e mai important decât voi!
4.     Organul poate lua mită, dacă o denumește ajutoare de la primării. El nu cere taxă de protecție de la inculpați  sau bugetari, ci se bucură de ea.
5.     Organul e mai important ca populimea, dacă e vreunul omorât să aibă parte ucigașul de închisoare pe viață. Doar nu e egal organul cu vreun fomist medic, fotbalist, avocat sau vânzător de ziare!
6.     Organul nu ia mită, ci verifică dacă e incoruptibil.
7.     Organul are pistol Carpați, se plânge de el, dar obține rezultate excepționale la ședințele de trageri pentru obținerea avansărilor.
8.     Organul are un Dumnezeu, șeful de post, șeful inspectoratului, primarul, altă slugă a primarului. Restul celor care îl comandă sunt sfinți.
9.     Organul e deranjat de femeile organ. Prea multe, în sărăcia lor, europenii nu sunt proști, la cratiță, organe femei!
10.  Organul poate bea cu pungașii, condamnații, hoții, violatorii. Asta se cheamă infiltrare. Filtrarea e după gust și dorința de...grade.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.