sâmbătă, 17 august 2019

Mureș Sere are pagină de Facebook!

Mureș Sere are pagină de Facebook!
Cum orice neterminat din bani publici scrie anonim pe facebook, ca bugetar controlat de inculpații români, de ce să ne mirăm că slugile Mureș Sere fac jocul inculpaților români?! Zici ceva de potlogăriile Primăriei Târgu-Mureș, ești nasol, spui tu, partid, de golănii, ești anti-român, zici tu, UDMR, că nu mai vrei hoțiile pur românești, ești un fel de satană, adică Soros. După modelul cluburi de sport întreținute pe motiv de familie și gașcă etnică și inculpată, care scriu exact cu tonalitatea și verzalele promovate de slugile de la birouri de presă locale, internaționale și inter-planetare și precum are un primitiv pe contul pe care nu scrie el, ci vreun semi-analfabet.
P.S. Poliții mânjite de inculpații români din Primăria Târgu-Mureș, cu cadouri din banii publici ai târgumureșenilor, citiți ce scriu bufonii? Sau vă executați doar la comandă inculpați, ca să fim nevoiți să facem celebri la DNA și în presa centrală?
P.S. 2. DNA Târgu-Mureș, electricieni sănătoși sau nu, care taie copaci, firme  de români care se fac că prestează spații verzi îngrijite, prostălăi din asociațiile de proprietari care taie fără calificare garduri verzi, tund iarba cu cositoare date de primărie și plantează sau livrează locuri de parcare după ordinul unui retardat. Plus escrocheriile cu parcări ecologice pe spații de parcare comuniste (adică un gunoi de acoperiș ca să justifici 800 de euro la gagiul întreținut, din umbra firmei) și pentru firme de românași rupți în fund, plus ce a rămas cu mita Coral, de care vorbea EVZ.ro? 
P.S.3. Pentru cunoscători și DNA, afacerea prelucrarea lemnului și vânzarea lui. Plus achiziții utilaje. Că românii de gașcă/camarilă/partid/sectă/subordonați/condamnați trebuie să trăiască în orașul pur etnic la potlogării, cu maghiarii tolerați doar când votează pentru români, pentru vreun retardat sau pentru mizerii de interes strict al condamnaților definitiv și al inculpaților cunoscuți. 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.