miercuri, 28 august 2019

Gunoiul de milioane de euro Weekend a produs o victimă care putea fi salvată. Omor calificat sau ce?!


Gunoiul de milioane de euro Weekend a produs o victimă care putea fi salvată. Omor calificat sau ce?!
În atenția DNA, multe milioane de euro îngropate de români inculpați din bugetul local, pe rupți în fund din camarile,  pe abonații iubiți, pe subordonați de partid, de secte, de alte specii/ subspecii, înapoiați, cu o singură calitate, de... român. Pornind de la aspiratoare, pompe, reabilitări bazine și terminând cu coșuri de gunoi, baloane și alte porcării românești de supt românește banul public al maghiarului și al românului.
P.S. Batista pe țambal ca la eleva de la Școala 7. Nimeni nu vede, nu aude, nu e vinovat, doar nu deranjăm rahatul etnic necesar și retardații și trepădușii aferenți, cercetați sau nu pentru fapte penale.
Horațiu Varga citire, concluzia omor calificat!

Activitatea de SALVAMAR și Punctele de Prim Ajutor de pe malul mării și al Strandurilor este reglementată de Guvernul României.
SALVAMARII trebuie să fie certificați de către organisme de specialitate pentru a fi calificați angajării lor la punctele de ajutor.
Punctele de Prim Ajutor trebuie să fie deservite de către personal medical pregătit și dotat conform Hotărârii de Guvern 1136 din 2007.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.