sâmbătă, 31 august 2019

Depune și altcineva plângere penală pentru că Guvernul României e escroc?!


Depune și altcineva plângere penală pentru că Guvernul României e escroc?!
Pentru că îi mănâncă pe proștii din PSD să se laude că fac plângere penală pentru președintele care a zis că Guvernul e corupt, muniție gratis pentru cei care fac plângere penală pentru că Guvernul României e escroc și hoț!
Ca unul care a făcut deja niște chestii pe subiect, ținând de la cererea de informații, inutil demers, de la 3 ministere și proces cu Finanțele pe legea informațiilor publice, informații gratis:
1.     Impozitarea peste noapte de 4 ori mai mult a normei de hrană/tichet de masă, impozitare ajunsă la 41,5 la sută pentru ca proștii din PSD să se laude că oferă voucher de vacanță. Minim 7 lei pe zi lucrătoare sau mai precis 1700 de lei pentru că ăștia furați la buzunare au trebuit să plătească anterior impozit pe noua minune de voucher de vacanță, înainte să primească hârtia, impozit de 10 la sută!
2.     Vinderea cu 1.700 lei a hârtiilor care valorează 1.450 lei. 250 de lei de furat din buzunarul oricărui bugetar normal, mai puțin forțele de represiune poliție, SRI, jandarmi, penitenciare, care au obrăznicia să mănânce mai mult decât bugetarul normal care nu se pensionează la 45 de ani, ca forțele de represiune.
3.     Înghețarea din decembrie 2018 a valorii normei de hrană/tichet de masă și a voucherului pentru turism, definite în funcție de salariu minim brut pe economie, unul sau două. Furt din banii a un milion de fraieri, care pierd fiecare câteva sute de lei prin nefolosirea noii valori a salariului minim brut!
4.     Continuarea escrocheriei impozitare de 41,5 la sută în loc de 10 la sută, pentru al doilea an. Escrocherie în folosul privaților din turism, care la un moment șantajau guvernul cu cererea de a se amâna anul școlar!
5.     Impozit de 41,5 la sută, maxim pe persoană fizică în România, în condițiile în care la jocurile de noroc e abia 20 la sută!
6.     Persoanele care refuză gunoiul numit voucher de vacanță... câștigă 145 de lei, valoarea impozitului, care nu mai e trasă de angajator. Persoanele respective rămân și cu norma de hrană furată pe jumătate, dar și fără voucherul de vacanță!
7. Normă de hrană rămasă mai mică decât cea de acum 10 ani de pe vremea lui Boc și înghețarea salariului minim pe economie a fost motivată în expunere de motive printr-o OUG, aceea cu criza financiară mondială. Adică ăștia mințeau în 2018 că e încă criza financiară mondială din 2009!
Guvernul României e acuzat de escrocheria de a crea cadrul pentru a se vinde la suprapreț niște hârtii (1700 pentru 1450), adică... bișniță. Suma păgubită cetățenilor bugetari alții decât cei din forțele de pază, cercetare și represiune: 60 de milioane de euro anual, adică 250 de lei ori un milion de bugetari. Plângerea penală e pentru escrocherie, adică nu au câștigat nimic bugetarii obligați să-și plătească voucherele de vacanță din impozitarea dementă a tichetele de masă și furt calificat, a 60 de milioane de euro. Cine se mai bagă?!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.