miercuri, 7 august 2019

DNA și SRI Mureș, ceva problemă cu inculpații români care vor să pună în pericol siguranța târgumureșeanului?

DNA și SRI Mureș, ceva problemă cu inculpații români care vor să pună în pericol siguranța târgumureșeanului?
Și dacă vă indignați, demenți din Primăria Târgu-Mureș refuzau să pună în funcțiune normală un semafor la Piața din 22 decembrie 1989, unde a și fost omorât un om pe zebră pentru asta și familia nu a dat în judecată demenții pentru proasta administrare a drumului. Iar polițiile mânjite cu cadouri cu dorința de protecție din partea inculpaților români din Primăria Târgu-Mureș se rugau de demenți să pună în aplicare ce vroia... milițistul. După ce te-ai mânjit normal că ești ultim om pentru ăla!
P.S. DNA, cum rămâne cu tabăra de pictură a sereistului, 15.000 de lei din banii târgumureșenilor, cu excursiile folclorice și după vin, cu fotbalul de 20.000 de lei, cu cele două asociații sportive și sindicale pe banii bugetului local (!), cu apă, canal, combustibil, reparații mașini (cică!), peste 25.000 de euro pentru visata protecție a inculpaților români din Primăria Târgu-Mureș. Banii voștri, târgumureșeni, protecția lor? Neuron cu chipiu, nu-ți crapă obrazul de rușine și nu te scuipă familia pentru că iei premii de la inculpați români?!
P.S.2 Indicatoare bilingve, ilegale, cum a confirmat conducerea Poliției Române. Adică Bucureștiul nemânjit pentru protecție, Furt din banii publici!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.