duminică, 25 august 2019

Miticul e prost cu spume. Maghiarul egal ungur, pentru el!


Miticul e prost cu spume. Maghiarul egal ungur, pentru el!
Campionatul European de volei, 3-1 cu Ungaria! 3.000 de maghiari au fluierat „Deșteaptă-te, române”
Gunoi de la GSP. Pentru miticul tâmpit care scrie așa ceva, meciul s-a desfășurat în Ungaria și la el au asistat cetățeni ai țării Ungaria, pe care îi numim, corect, unguri. Românii au o minoritate de cetățeni pe care îi numesc maghiari. Practic, toate asociațiile, partidele, societățile minorității respective clamează denumirea de maghiari, nu de unguri. Să vii să spui că la Budapeste te-au fluierat 3000 de maghiari e puțin idiot, te-au fluierat 3000 de unguri și te fluieră pentru că sunt niște șovini și revanșarzi care se dau urmași ai imperiului austro-ungar, ca la Trianon, ca să justifice că au pierdut teritoriile furate de la alții.
P.S. Valabil și cu 15 martie, pentru prostălăii din București ziua Ungariei. Numai că aia e prin august, 15 martie e ziua maghiarilor de pretutindeni, adică a vorbitorilor nativi de limbă maghiară care au emigrat, care muncesc sau care s-au înmulțit în alte părți, adică a minoritarilor din Ungaria, Slovacia, SUA ș.a.m.d.
P.S. Penibilul absolut acum vreo câțiva ani, cu  galerie de unguri din Ungaria făcând scandal în România. La scandarea de pe stadion Afară cu ungurii din țară miticii maghiari de la discriminare au tras concluzia: proștii de români au ceva cu minoritatea maghiară, nu cu cetățenii unguri cu acoperirea de suporteri ai naționalei lor, care făceau hoții și distrugeri!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.