luni, 12 august 2019

Târgumureșenilor nu li se mai ia etnic bani la gunoiul CSM Târgu-Mureș, secția fotbal!


Târgumureșenilor nu li se mai ia etnic bani la gunoiul CSM Târgu-Mureș, secția fotbal!
După golăniile pe milioane de euro din banii voștri și interesele etnice, de subordonați în primărie, partid sau sectă, adică FCM și ASA a urmat, firesc, CSM, din banii populimii. Tot pentru firmele găștii de inculpați, condamnați și alte specii de români cu 2-3 gășcari maghiari. Ca în orașul potlogăriilor pur etnice, în care maghiarul e tolerat și premiat dacă votează retardat român sau găinăriile vrute de românași! Doamne ajută! Și la mulți ani, dacă se poate, tribunal harghitean!
P.S. DNA, ia vezi dacă găinarii nu au vândut locul de divizie! Așa cum jegurile etnice au cumpărat loc pe carnet de partid, în campania electorală a inculpatului!
P.S.2. Să ghicim: vreun retardat va veni în campania  electorală din 2020, ca să inventeze o echipă de fotbal pe banii prostimii și pe neamurile lui patetice? Sau UDMR nu va (mai) pune botul la vehiculul electoral pentru pungașii români?!

FRF zicere:

În conformitate cu dispozițiile art. 36 din Statutul Federației Române de Fotbal, Comitetul de Urgență compus din Răzvan Burleanu – Președinte FRF, Gino Iorgulescu — Prim-vicepreședinte FRF, Octavian Goga — Vicepreședinte FRF, hotărăște:

– Aprobă referatul Managerului Departamentului Competiții și dispune completarea locului vacant în Liga 3, ediția 2019-2020, apărut ca urmare a retragerii clubului CSM Târgu Mureș, cu clubul CS SPORTING ROȘIORI. În consecință, aprobă și afilierea provizorie a clubului CS SPORTING ROȘIORI.

– Având în vedere Decizia de la punctul 1 de mai sus, aprobă modificarea componenței seriilor Campionatului Național Liga 3, ediția 2019-2020.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.