marți, 13 august 2019

Șantaj cu întreruperea curentului, dar excursie la secta luminii ai sud-coreeanului!

Șantaj cu întreruperea curentului, dar excursie la secta luminii a sud-coreeanului!
DNA și SRI Mureș, ceva deranj la șantajistul UDMR-ului vinovat că nu dă bani la pungășiile românașilor dependenți de pomana etnică și etnic nesimțită sau sunteți și voi unde trebuie? Unde e poliția mânjită cu cadouri din banii publici, cu speranța de protecție inculpați primăria Târgu-Mureș, adică câte 45.000 AS sindicale ale poliției locale și ale poliției locale și a primăriei, 20.000 de lei cupa poliției locale, 15.000 tabăra de pictură a vulturașului  electrician și SRI albastru, 26.000 de lei așa-zise reparații mașini poliție și direcții, excursii...afară, achitat apa și canalizarea după treaba mare a poliției și lista cadourilor de la inculpați continuă. Târgu-Mureș, un fel de Caracal, cu uniforme care nu deranjează pe cine trebuie?! 100.000 de lei pentru mânjit uniforme, DNA încă nu e gata lucrarea?! Și ca să ne amintim de prostălăi în sutană, gagii beneficiari sunt din specia...iubit de Dumnezeu, în campanie electorală, desigur, că și bugetarul din biserică ar mânca ceva bănuți publici.
P.S.DNA și Curtea de conturi, facilitățile acordate de primăria inculpaților români pentru sectanții vieții! Vedeți protocoale! Să înțelegem că bisericuța care dă niște pungași nu mai e la modă și se vor reprofila pe secta păcii mondiale?!
https://www.oameniliberi.com/wp-content/uploads/2018/07/anexa-hclm-100.pdf
Armonie, mânca-v-ar romănașul!

http://www.msnews.ro/excursie-pe-banii-tai-se-pregateste-o-noua-excursie-pentru-crearea-pacii-mondiale-in-berlin-la-convocarea-sud-coreeanului-man-hee-lee/

Pentru cunoscătorii de la sediu, din Gangnam, trăi-v-ar lumina, că la noi Florea o taie  pentru că UDMR nu mai vrea hoții românești! Și nici nu mai votează vreun retardat etnic și mega-calculatoare pentru românași!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.