duminică, 4 august 2019

Poliția română ia cadouri de la inculpații români, din bugetul local, ca la Târgu-Mureș, dar identifică un copil după 45 de zile!


Poliția română ia cadouri de la inculpații români, din  bugetul local, ca la Târgu-Mureș, dar identifică un copil după 45 de zile!
Un copil din Târgu-Mureș e găsit de vajnica poliție română după 45 de zile ! Asta ca idee că nu trebuie să vă indignați de Alexandre și alte victime reale sau nu ale unuia criminal sau nu în serie! 45 de zile și copilul era și în urmărire generală, vă dați seama că un criminal era prins după 5 luni, un violator după 7 luni, să zicem, dacă ăsta e ritmul de lucru la un nevinovat? DNA, încă nu am aflat dacă poliția Târgu-Mureș ia mită/atenție/taxă de protecție/pomană/ajutor social atunci când inculpații români din Primăria Târgu-Mureș aruncă în ei cu tabere de pictură pentru sereistul vultur albastru (15.000 de lei), fotbal (30.000 de lei), asociații sindicale și sportive, cu câte 10 membri, câte 45.000 de lei de spart de.,..sportivi, reparații mașini de poliție, 25.900 de lei pomana inculpatului român din primărie, apa și canal pentru cufurelile poliției române, numai la Târgu-Mureș, tot din bugetul local pomană. 700 de litri lunar pe combustibil real sau imaginar. Cum se numesc astea, DNA, protecții de la inculpați români? Cum se numește poliția internetului, să sari la ordinul inculpatului, pentru a se șantaja martori DNA, șefi de partide, ziariști, bloggeri? Nu vă e rușine ăștia cu neuron cu chipiu, de copiii voștri? Cum că spun acasă, slugi, Dumnezei, fraieri sau șmecheri?! Așteptăm finalizarea lucrării la DNA până când nu se pensionează toți burtoșii la 50 de ani și nu sabotează femeile, ca pensionarul poliției care e oripilat că rata femeilor e 25 la sută în poliția română și nu 10-12 ca în Europa! Să angajați burtoși sau bețivani, mai mulți Garcea țării cu pistoale Glock sau Carpați?!
 https://ardealnews.ro/2019/08/04/politia-o-fetita-din-mures-a-fost-gasita-dupa-aproape-2-luni/

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.