luni, 8 ianuarie 2018

2 reporteri maghiari de la TVR Târgu-Mureș au voie să lucreze și la radio, pe așa-zisul drept de autor!



2 reporteri maghiari de la TVR Târgu-Mureș au voie să lucreze și la radio, pe așa-zisul drept de autor!
Pagina de media scrie de drăciile astea, cu interzis unora și permis altora. Poate bagă nasul DNA la fondul de salarizare TVR Târgu-Mureș, cu vreo 600.000 de euro pentru 60 de angajați, 50 cu liceu, 10 cu studii superioare.

    Rakoczi Levente. Se aprobă colaborarea, cu contract de drept de autor, a domnului Rakoczi Levente, jurnalist TV (S) la Studioul Teritorial TVR Tg.Mureş, cu Radio România Tg.Mureş

    Agyagasi Levente. Se aprobă colaborarea, cu contract de drept de autor, a domnului Agyagasi Levente, jurnalist TV (S) la Studioul Teritorial TVR Tg.Mureş, cu Radio România Tg.Mureş

În ce condiții?

    Colaborările se vor realiza în afara orelor de program, nu va afecta îndeplinirea obligaţiilor de serviciu, nu va prejudicia în niciun fel SRTV, nu va afecta imaginea instituţiei;

    Nu implică exprimarea de opinii politice, se va realiza în limitele decenţei, imparţialităţii şi obiectivităţii şi în conformitate cu Statutul Ziaristului din SRTv.

    Au obligația să menționeze în programe că sunt jurnaliști TVR.


Pagina de media zicere: DECIZIE ÎN TVR. Comitetul Director a respins aproape toate colaborările externe ale jurnaliștilor. O serie de angajați de la sport, care comentau pentru posturi ca DigiSport, Look TV sau Eurosport nu au primit aprobarea pentru a colabora cu aceste stații.

Liana Stanciu, cea care realizează de ani de zile matinalul postului de radio Magic FM, nu mai poate colabora cu stația, după hotărârea Comitetului Director.
Publicitate

Politehnica Iași rămâne fără un ofițer de presă, după ce TVR a respins colaborarea pentru această poziție a angajatului TVR Lucian Lucescu (jurnalist la Studioul TVR Iași).

Radu Andrei Tudor, realizatorul emisiunii Pulsul zilei, de pe TVR 1, care lucrează și la Digi FM și Pro FM, nu mai poate colabora cu posturile RCS. Nici Vlad Lucian Arhire, care prezenta știri la Digi FM. Adrian Tudor (de la Direcția Știri), colabora cu Europa FM. Nici colaborarea lui nu a fost aprobată de conducerea TVR.

De la sport, au fost tăiate colaborările externe ale jurnaliștilor Emil Hossu Longin, Marian Olăianos, Cristian Mîndru, Narcis Șelaru, Monica Bucur și Marin Daniel Chican.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.