luni, 15 ianuarie 2018

Imagine nesimțită din banii publici pentru inculpații Florea și Maior! Românism de Târgu-Mureș plus interesele pe românul Cătană și presa servită fără licitațiiImagine nesimțită din banii publici pentru inculpații Florea și Maior! Românism de Târgu-Mureș plus interesele pe românul Cătană și presa servită fără licitații
Sursa foto: ardealnews.ro
Pentru DNA, ia căutați pomenile de pe vreme intermediarilor de penali, Zereș și Cătană, cu bani dați direct de penalii de azi, fără licitație, la gașca îndeosebi românească care acceptă reclamă pentru cei doi penali români. Și căutați banii pe publicitatea primăriei prin birouri de presă cu rudele din PNA care au cercetat penalii de azi și rudele sărace ale găștii din primărie, cu consilieri personali care nu știu românește cum trebuie în scris sau prin birouri naționale, internaționale și planetare de presă și rubedenii cărate în primărie. Multe milioane de euro făcute praf pe imaginea penalilor români. Noroc cu ANI și DNA, că au găsit  rahatul în ograda ăstora! 
P.S. Angajați ai primăriei, folosiți legea avertizorului public, pentru politizarea, angajarea de rude, folosirea bunurilor instituției, fapte penale, refuz informații. Ia citiți și căutați paragrafele!

http://www.avertizori.ro/LEGI/Legea%20nr%20571%20din2004.pdf

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu